Simona Husaniková Krimi

Na trati vyhasol mladý život: Lučenčana (†23) zrazil vlak, devastačné zranenie neprežil!

Včera večer prišiel na železnici o život mladý Lučenčan (†23). Vstúpil na koľaj, po ktorej sa rútil idúci vlak. Mladíka sa zachrániť nepodarilo.

Ilustračný obrázok k článku Na trati vyhasol mladý život: Lučenčana (†23) zrazil vlak, devastačné zranenie neprežil!
Foto: Slávka Kellová

V stredu vo večerných hodinách oznámil službukonajúci vlakový výpravca z Fiľakova, že na železničnej trati došlo k zrazeniu osoby vlakom. Na miesto bola okamžite vyslaná hliadka Oddelenia železničnej polície z Lučenca.

Obeťou bol mladý Lučenčan

Bolo zistené, že ide o 23-ročného Lučenčana. ,,Rušňovodič uviedol, že spozoroval osobu, ktorá v tesnej blízkosti pred prichádzajúcim vlakom vstúpila do koľajiska z krovinatého porastu a ostala stáť chrbtom k prichádzajúcemu vlaku. Okamžite bolo použité zvukové výstražné znamenie a zatiahnutá rýchlobrzda, no zrážke sa už nepodarilo zabrániť," informovala Petra Vašková, hovorkyňa policajného zboru v Banskej Bystrici.

Muža sa zachrániť nepodarilo

Po zastavení vlaku bola privolaná rýchla zdravotnícka pomoc. Muža sa zachrániť nepodarilo. Utrpel rozsiahle devastačné poranenie hlavy, ktoré bolo nezlučiteľné so životom. Poverený príslušník Oddelenia železničnej polície začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM