Tlačové správy

64 hádaniek v jednom obraze: Obľúbená Knižná šifra opäť premenila Slovákov na detektívov

Mesiac knihy si radi pripomínajú knižnice, čitatelia, školy aj médiá. Pred rokom, v marci 2015, desaťtisíce Slovákov poriadne prevetrali svoje znalosti o knihách. Nešlo však o povinné monitorovanie v školách. Pohltila ich Knižná šifra, ktorá momentálne pokračuje!

Ilustračný obrázok k článku 64 hádaniek v jednom obraze: Obľúbená Knižná šifra opäť premenila Slovákov na detektívov
Zdroj: Dnes24.sk

Kníhkupectvo Martinus.sk vyhovelo fanúšikom hry s názvom Knižná šifra a tak je tu jej druhá verzia. Každý sa môže stať detektívom a lúštiť názvy kníh ukryté v ilustrácii Martina Bajaníka. Kníh je tam presne 64 a každý deň sa na stránke www.kniznasifra.sk odhalí určitý počet kníh.

Niektoré poľahky uhádnete hneď, iné už spôsobili poriadne zmätky. Ľudia si pomáhajú na internetových diskusných fórach či návštevou v kníhkupectve v Nitre, keďže tam je ilustráciou otapetovaná jedna celá stena. Napríklad, Inferno od Dana Browna hráči zadali takmer 5000 – krát. Chyba, táto kniha sa v obraze nenachádza.

Pomôcť v lúštení – samozrejme, tým trpezlivejším :) – môže aj omaľovánka s celou ilustráciou. Omaľovánku dostanete k nákupu v ktoromkoľvek z kamenných kníhkupectiev Martinus.sk, alebo k objednávkam tlačených kníh a tovaru z ponuky www.martinus.sk.

Ak sa do hry zapojíte do konca marca a zároveň aj nakúpite, máte šancu vyhrať toľko kníh, koľko obrázkov úspešne vylúštite. Svojím nákupom zdvojnásobíte výhru a tak môžete vyhrať až 128 kníh! To už by, hádam, stačilo aj na celoročnú zásobu čítania pre toho najväčšieho knihomoľa…
Navyše, pre tých najzvedavejších lúštičov boli v slovenských mestách umiestnené bilbórdy s ilustráciou rôznych dielov Knižnej šifry, ktoré ešte neboli odhalené.

Ak si trúfate otestovať svoje znalosti z literatúry, nech sa páči – verte ale, že neprestanete, až kým nenájdete tú poslednú knihu. Možno sa stane, že s tým zamestnáte celú rodinu. Zastavte sa v kníhkupectve Martinus.sk v OC Galéria v Lučenci, získajte k svojmu nákupu omaľovánku Knižnej šifry a zdvojnásobte svoju šancu na výhru!

Zaujímavosti:

• Počas prvého dňa bolo zaznamenaných viac než milión pokusov o uhádnutie kníh
• V roku 2015 ľudia strávili dohromady 110 – tisíc hodín lúštením
• Z oceňovaní najkreatívnejších reklám Zlatý Klinec v roku 2015 si kampaň odniesla dva bronzové klince v kategórii Interactive & online a hlavnej kategórii Kampaň.
• Knižnú šifru lúštia aj v Českej republike vďaka Martinus.cz

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Knižná šifra Martinus
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM