Ľubomíra Karmanová Krimi

Autentické FOTO z nehody: Vodič (32) nákladiaku s návesom nabúral do rodinného domu!

Jazdu vodiča, ktorý podcenil poveternostné podmienky, zastavil až rodinný dom. Nárazom došlo k poškodeniu domu, ale aj plynovej prípojky.

Ilustračný obrázok k článku Autentické FOTO z nehody: Vodič (32) nákladiaku s návesom nabúral do rodinného domu!
Zdroj: Policajný zbor SR

Podľa doterajšieho objasňovania, dopravnú nehodu zavinil 32-ročný vodič nákladného motorového vozidla – ťahača s návesom, ktorý viedol uvedené vozidlo v smere od mesta Hnúšťa na Rimavskú Sobotu.

Ako informovala pocajná hovorkyňa Petra Kováčiková, v obci Rimavská Baňa po prejdení pravotočivej zákruty už v rovnom úseku cesty neprispôsobil svoje správanie sa poveternostným podmienkam a svojim schopnostiam, prešiel s vozidlom do protismeru, kde ľavou prednou časťou narazil do rodinného domu. „Pri nehode bolo poškodené aj plynové pripojenie, k úniku plynu však nedošlo,“ konštatovala hovorkyňa.

Podľa polície, k dopravnej nehode došlo dnes (1.4.) o 05:10 hodine v obci Rimavská Baňa v okrese Rimavská Sobota. Nárazom došlo k poškodeniu domu. „Vodič narazil aj do betónového plotu kde došlo k poškodeniu plynovej prípojky. Vozidlo následne zostalo stáť na ceste, v smere svojej jazdy,“ informovala Kováčiková. Dodala, že požitie alkoholu u vodiča zistené nebolo a pri dopravnej nehode nedošlo ani k zraneniam. Celková škoda, ktorá pri dopravnej nehode vznikla bola vyčíslená na viac ako 25-tisíc eur.

Vodič nákladného auta "zaparkoval" v rodinnom dome
5
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM