Boris Macko Basketbal

Basketbalisti podľahli Komárnu. Hráčska opora sedela v hľadisku

V sobotňajšom vystúpení sa lučeneckým basketbalistom nedarilo. Komárno ich zdolalo 69:85. Domáci Lučenčania nastúpili v oklieštenej zostave.

Ilustračný obrázok k článku Basketbalisti podľahli Komárnu. Hráčska opora sedela v hľadisku
9
Galéria
Zdroj: TASR

Po víťazstve nad Spišskou Novou Vsou prišla trpká prehra Lučenca na domácej palubovke 69:85. Určitú úlohu zohral aj fakt, že Jervon Pressley kvôli dištancu na jeden zápas presedel celý zápas na tribúne. Trpká príchuť ostáva aj kvôli tomu, že Lučenčania po prestávke viedli o päť bodov.

„Zhruba dve hodiny pred dnešným zápasom sa stala podobná vec ako v deň zápasu so Spišskou Novou Vsou. Tentokrát dostal stopku Jervon Pressley. Čo sa samotného zápasu týka, musíme si priznať, že je veľmi ťažké hrať bez pivota. Bolo vidieť, že Pressley nám dnes minimálne pod košom chýbal," zhodnotil tréner MBK Lučenec Ivan Kurilla.

„Napriek prehre musím svojich chalanov pochváliť, bolo vidieť, že tam bolo z ich strany chcenie a snažili sa so silným Komárnom držať krok. Myslím si, že dnes sa na nás prejavil aj stredajší zápas so Spišskou, ktorý nás stál množstvo síl, a tie nám dnes chýbali najmä v záverečnej štvrtine. Ideme však ďalej, vo štvrtok nás čaká dôležitý zápas v Nitre.“ dodal Kurilla.

MBK Lučenec – MBK Rieker Com-therm Komárno 69:85 (38:33)

Najviac bodov: Stojačič 21, Blagojevič 13, Rountree 12 – Tomič 20, Bilič 18, Cobb 11

foto: ilustračné

MBK Lučenec sa chystá na najvyššiu ligu
9
Galéria
Foto: Boris Macko
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM