Boris Macko Krimi

Cestujete za prázdninovým programom? Policajti majú plán, opäť vyrážajú do ulíc

Prázdninové cestovanie začalo, a preto treba byť obozretný. V najbližších dňoch pripravili policajti dopravnú akciu. Muži zákona prezradili, čo naplánovali v našom okrese.

Ilustračný obrázok k článku Cestujete za prázdninovým programom? Policajti majú plán, opäť vyrážajú do ulíc
Zdroj: TASR

Na programe dňa je policajná akcia na viacerých miestach Banskobystrického kraja. Chystajú ju muži zákona, a preto by si vodiči radšej mali dávať pozor.

Policajti vykonajú vo štvrtok 7. júla 2016 v okrese Lučenec osobitnú kontrolu zameranú na dodržiavanie povinností držiteľa vozidla s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici Andrea Petrovičová.

Ako hovorkyňa dodala, vodiči nemusia byť zastavení priamo na ceste pri porušení zákona o cestnej premávke, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou.

V stredu sú kontroly v okresoch Rimavská Sobota a Brezno, vo štvrtok sa kontroly s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti cestnej premávky uskutočnia aj v okresoch Zvolen, Žiar nad Hronom, a Revúca, v piatok v okrese Banská Bystrica a v nedeľu 10. júla v okrese Brezno.

Čítajte tiež:

Žena z Fiľakova čelí obvineniu. Čo si podľa polície dovolila na dôchodkyne?

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM