Ľubomíra Karmanová Správy

Do Lučenca už onedlho zavíta Mikuláš: Na toto sa môžu tešiť tí najmenší

Vianočné sviatky už tradične začínajú príchodom Mikuláša. Ani Lučenec nebude výnimkou. Mikuláš poteší sladkosťami aj deti z nášho mesta. Pre tých najmenších má, však, aj ďalšie prekvapenia.

Ilustračný obrázok k článku Do Lučenca už onedlho zavíta Mikuláš: Na toto sa môžu tešiť tí najmenší
Zdroj: TASR

Vianočné sviatky sú už za dverami a aj v Lučenci ich odštartuje príchod Mikuláša. Štedrého deduška budú netrpezlivo očakávať tí najmenší. V našom meste ho môžu stretnúť priamo na Námestí republiky. „Mikuláš do nášho mesta zavíta podvečer 4. decembra,“ prezradil Stanislav Spišiak, z referátu kultúry.

Čakanie na Mikuláša s batohom plným sladkostí deťom na námestí spríjemní detské divadelné predstavenie. " O 16.00 hodine sa predstaví divadlo Hotel Mária z Banskej Bystrice," uviedol Spišiak. Po detskom predstavení už príde na rad Mikuláš, ktorý má pre všetky poslušné deti pripravené sladké prekvapenie.

Spoločne s deťmi na neho v Lučenci čaká ešte jedna dôležitá povinnosť, rozžiariť naše mesto vianočnou atmosférou. Spoločne s deťmi rozsvieti nielen vianočný stromček na námestí, ale aj vianočnú výzdobu v celom meste.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM