Aktualizované Eliška Šándorová Krimi

Do nemocnice vo Veľkom Krtíši priviezli asi ročné dieťa, spadlo do gulášu

V sobotu večer sa v obci na juhu stredného Slovenska stalo nešťastie. Asi ročné dieťa spadlo do gulášu.

Ilustračný obrázok k článku Do nemocnice vo Veľkom Krtíši priviezli asi ročné dieťa, spadlo do gulášu
Zdroj: TASR

Nešťastie sa stalo v sobotu podvečer. Dieťa spadlo do gulášu zadočkom a obarené má najmä nožičky, celkovo asi 20 percent tela. Záchranári ho najprv previezli do nemocnice vo Veľkom Krtíši, odtiaľ bolo neskôr letecky prevezené na Kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie v Košiciach – Šaci, informoval portál tvnoviny.sk.

Rodina z obce Cerovo si chcela s priateľmi vychutnať guláš, nešťastnou náhodou horúce jedlo popálilo ich ročné dievčatko.

Starému otcovi ročnej Kristíny sa aj dnes tlačili slzy do očí pri spomienke na udalosti včerajšieho večera. Guláš varili vonku na ohni, neskôr kotlík preniesli dovnútra.

Kotlík s vriacim gulášom bol ešte stále vnútri domu, keď si dievčatko nešťastnou náhodou doň sadlo. „Dobre bolo, že mala aj plienku. Žiaľ, popálila si aj nožičky," povedal dedko pre TV Markíza.

„Veľmi držíme malej Kristínke palce, aby sa čo najskôr vystrábila zo zranení. Dievčatko býva na lazoch patriacich k neďalekej dedine. U nás žijú obidvaja starí rodičia dievčatka,“ povedala pre Čas.sk pani z dediny Vrbovka.

Ilustračné foto, TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM