Barbara Dallosová Krimi

Dopravná nehoda pri Lučenci: Začali tlačiť pokazené auto... a potom sa to stalo!

Podľa informácií od polície si nehoda neďaleko nášho mesta vyžiadala zranenia mladého muža (26). Čítajte, čo sa vlastne na mieste stalo.

Ilustračný obrázok k článku Dopravná nehoda pri Lučenci: Začali tlačiť pokazené auto... a potom sa to stalo!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, k dopravnej nehode došlo v nedeľu (13.3.) krátko po 21:00 hod v katastri obce Rapovce v Lučeneckom okrese.

Podľa slov hovorkyne vodič (44) auta zn. Fiat Punto z Mučína nevenoval dostatočnú pozornosť riadeniu vozidla, nesledoval situáciu na ceste a narazil do pokazeného auta, ktoré sa jeho posádka práve snažila odtlačiť.

,,Ľavou prednou časťou vozidla narazil do zadného ľavého rohu vozidla, ktoré po ceste tlačili chodci. Išlo o vozidlo Škoda Octavia Combi. Pri náraze došlo k zachyteniu chodca (26), ktorý utrpel zranenia s dobou liečenia do 7 dní," priblížila Faltániová.

Ako pokračovala, alkohol u vodiča Fiatu ani u vodiča pokazeného vozidla zistený nebol a dopravná nehoda je v štádiu objasňovania.

Na mieste zasahovali aj hasiči. Podľa informácií z Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici na Rapovskej križovatke pomáhali štyria muži s jedným kusom techniky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM