Boris Macko Rôzne

Dušičky v Lučenci v znamení dopravných obmedzení: Ktorých ulíc sa to týka?

S prichádzajúcim sviatočným víkendom sa ulice mesta vyprázdňujú, no parkoviská a ulice pri cintorínoch sú preplnené. Na situáciu reaguje mestská aj štátna polícia.

Ilustračný obrázok k článku Dušičky v Lučenci v znamení dopravných obmedzení: Ktorých ulíc sa to týka?
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk

Kvôli preplneným parkoviskám pri cintorínoch počas sviatkov prijala polícia opatrenia, ktoré majú zabrániť úplnému chaosu. Premávka bude na niektorých uliciach obmedzená.

„Mesto Lučenec oznamuje občanom mesta, že počas nadchádzajúcich sviatkov bude na miestnych komunikáciách Uliciach Adyho, Komenského, cintorínska, jarková, Pivničný rad a a vnútroblok Ulice Komenského obmedzená cestná premávka v dňoch od 14.00 dňa 28.10.2016 o 14,0­0 hod. do 8.00 dňa 2.11.2016. Prosíme účastníkov cestnej premávky rešpektovať prenosné dopravné značenie a pokyny príslušníkov polície,“ uvádza mesto vo svojom upozornení.

Mesto si uctí zosnulých

Oficiálnu spomienku na pamiatku zosnulých pripravilo aj Mesto Lučenec v spolupráci s miestnymi s cirkvami a ďalšími inštitúciami. Otvorenie zrekonštruovanej Siene slávnych osobností a ekumenické stretnutie pri veľkom kríži lučeneckého cintorína začne 31.10 2016 o 1­5.30. Na druhý deň, 1.11. 2016 je nielen pre veriacich pripravená Dušičková pobožnosť pri veľkom kríži lučeneckého cintorína.

Pozrite si v našej fotogalérii dušičkovú atmosféru na cintoríne a v uliciach Lučenca!

Dušičkovú atmosféru cítiť nielen na cintoríne, ale aj v ulciach mesta
20
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM