Katarína Oravská Krimi

Eugen (58) z Lučenca odišiel z domu pred vyše týždňom, odvtedy sa nikomu neozval: Policajti prosia o pomoc pri hľadaní!

Lučeneckí policajti prosia ľudí o pomoc pri pátraní po nezvestnej mužovi. Muži zákona sa snažia nájsť Lučenčana Eugena (58). Trpí epilcepsiou.

Ilustračný obrázok k článku Eugen (58) z Lučenca odišiel z domu pred vyše týždňom, odvtedy sa nikomu neozval: Policajti prosia o pomoc pri hľadaní!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Lučenci sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 58 ročnom Eugenovi Práčkovi z Lučenca.

„Menovaný je nezvestný od 21. januára 2015, kedy okolo 8.00 hodine odišiel z miesta svojho trvalého bydliska a doposiaľ o sebe nepodal žiadnu správu,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Eugen z Lučenca je vysoký približne 165 cm, štíhlej postavy, má krátke hnedé rovné vlasy a modré oči. Trpí epilepsiou. Oblečené mal modré rifľové nohavice, svetlohnedé semišové zimné topánky, čiernu vetrovku dlhú po kolená s oranžovými pásmi na rukávoch a na hlave mal čiernu šiltovku.

„Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámili najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158,“ dodala Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM