Boris Macko Rôzne

FOTO: Lučenčania nemohli na parkovisko. Zablokovaný vstup riešila polícia

Parkovisko v centre Lučenca bolo pre vodičov uzavreté. Na mieste dokonca zasahovali aj muži zákona. Pozrite prečo!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Lučenčania nemohli na parkovisko. Zablokovaný vstup riešila polícia
Foto: Boris Macko

Mnoho šoférov z Lučenca i okolia ostalo zaskočených, keď nemohli v utorok vojsť na platené parkovisko na Ulici Doktora Vodu. Vchod blokovalo osobné auto. Nakoniec privolali mestskú aj štátnu políciu.

Čítajte tiež: FOTO: Raňajšia tma hnevá Lučenčanov. Prečo lampy na uliciach nesvietia?

„Prišiel sem jeden pán, že nech idem okamžite preč, nemám tu čo robiť. Tak som ho poslúchla, lebo som sa bála, keďže mi vulgárne nadával a vyháňal ma preč. Policajti ma pred ním chránili. No pokiaľ ide o spor, nič nezmôžu, lebo na to je súd,“ povedala pani Emília, ktorá vyberá parkovné.

„Pokiaľ viem, zmluvy sú v poriadku, videli ich aj policajti, ktorí poslali muža preč, aby uvoľnil vjazd na parkovisko. Nechcem to radšej komentovať,“ dodala s tým, že agresívny muž zablokoval reťazou vjazd na parkovisko už v pondelok. Východ síce ostal voľný, ale je jednosmerný. Kto sa chcel dostať na parkovisko, musel buď odísť preč alebo porušiť zákaz.

„Naozaj si to neviem vysvetliť, lebo zmluvu na prenájom máme platnú a nájom platíme mesiac vopred. Parkovisko zablokovali dvaja muži, ktorých vôbec nepoznám. Majiteľka pozemku sa nám ospravedlnila a situáciu tu bol riešiť aj jej syn. Údajne sa rozviedla a môže byť za tým jej bývalý muž, ale to je ich vec,“ povedal nájomca, ktorý chce ostať v anonymite.

„Už som bol vypovedať na polícii a podal som aj trestné oznámenie. Pani, ktorá vyberá parkovné chcú vypočuť vo štvrtok,“ uzavrel. Vývoj situácie a ďalší postup polície budeme aj ďalej sledovať.

Pozrite si parkovisko na Ulici Doktora Vodu v našej galérii!

Čítajte tiež: FOTO: Policajné riaditeľstvo v lučenci ukrýva klenoty. Unikátne historické kúsky

V OBRAZOCH: Parkovisko na Ulici Doktora Vodu už dvakrát zablokovali
8
Galéria
Foto: Boris Macko
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM