Eliška Šándorová Správy

FOTO: Mikuláš za volantom! Dopravca pripravil sladkú jazdu pre Lučenčanov

Slovenská autobusová doprava Lučenec, a.s., už po druhýkrát pripravila pre deti a cestujúcu verejnosť Mikuláša na autobusových staniciach.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Mikuláš za volantom! Dopravca pripravil sladkú jazdu pre Lučenčanov
Zdroj: SAD Lučenec

Cestujúcich do práce, ale najmä malé deti, čakalo včera (6. decembra) sladké prekvapenie. Slovenská autobusová doprava Lučenec nadviazala na minuloročný úspech a aj tento rok pripravila pre verejnosť malú pozornosť na autobusových staniciach.

Mikuláša ste mohli stretnúť aj za volantom autobusu na niektorých vybraných spojoch v Revúcej, Tornali, Lučenci a Rimavskej Sobote.

Mikuláš za volantom

„Od rána sme vítali všetkých cestujúcich aj deti z materských škôl. Tým najmenším sa očká rozžiarili hneď ako vošli do čakárne pre cestujúcich. Niektoré z nich sa ho chceli dotknúť – veď po prvý raz videli ozajstného Mikuláša,“ uviedla Radka Segečová, vedúca útvaru obchodu a marketingu SAD Lučenec.

Mikulášska jazda v Lučenci
7
Galéria
Zdroj: SAD Lučenec

Ten spolu s anjelom obdarúval okoloidúcich sladkosťami a neskôr sa vybrali na spoločnú jazdu mestom. Niektorí cestujúci ostali prekvapení, mnohí sa veľmi potešili, keď zbadali za volantom šoférovať Mikuláša, ktorý ich odviezol zdarma a namiesto cestovného lístka rozdával cukríky.

„Chvíľami nevedeli či idú po bežnej trase, alebo idú do neba. No ich úsmev na tvári a poďakovanie boli pre nás najväčšou odmenou,“ približuje reakcie cestujúcich Segečová.

Historická Karosa

V Lučenci ako prekvapenie išiel cez mesto aj historický autobus KAROSA C734, ktorý prevážal všetkých zadarmo.

„Chceme sa poďakovať najmä deťom z MŠ Dr. Herza za krásnu výzdobu historického autobusu a všetkým cestujúcim, ktorí nás v tento deň prišli pozrieť alebo cestovali našimi spojmi,“ hovorí Segečová.

Ako dodáva, v tejto akcii chce dopravca pokračovať aj na budúci rok a pre cestujúcich a deti opäť pripraví niečo nezvyčajné.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM