Boris Macko Samospráva

FOTO: Naklonené stĺpy už na lučeneckom námestí strašiť nebudú. Konečne ich odstránia

Stĺpy mestského rozhlasu na Kubínyiho námestí sú nebezpečne naklonené už niekoľko mesiacov. Mesto o probléme vie a našťastie ho chce riešiť!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Naklonené stĺpy už na lučeneckom námestí strašiť nebudú. Konečne ich odstránia
10
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: Dnes24.sk

Na stĺpy verejného rozhlasu na Kubínyiho námestí, ktoré sú nebezpečne naklonené, sme upozornili v októbri aj novembri minulého roka. Mesto prisľúbilo, že problém vyrieši, ale zatiaľ sa tak ani po niekoľkých mesiacoch nestalo. Zaujímalo nás, či a kedy sa má problém riešiť.

„Pracovníci mestského úradu už boli na obhliadke a už sa rozhodlo o ich odstránení. Presný termín zatiaľ nie je jasný,“ uviedla ešte v novembri minulého roka hovorkyňa Lučenca Michaela Hrnčiarová. Dodala, že mesto musí náklady na ich odstránenie začleniť aj do svojho rozpočtu.

Zdá sa, že po zime sa ľady pohli a mesto začalo konať. „Stĺpy mestského rozhlasu budú v najbližšom období určite odstránené, aby neohrozovali okolie,“ informoval Lučenec 24 Ján Šnúrik z mestského úradu.

Dodal, že je to otázka dní, maximálne týždňov. Naklonené stĺpy by aj tak nemali dlhú životnosť, keďže mestský úrad plánuje v tomto roku rekonštrukciu viacerých častí centra mesta vrátane Kubínyiho námestia, ako aj ulíc Begova a Dr. Herza.

Pozrite si v našej fotogalérii naklonené stĺpy na Kubínyiho námestí!

V OBRAZOCH: Naklonené stĺpy na Kubínyiho námestí. Sú hrozbou?
10
Galéria
Foto: Boris Macko
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM