Boris Macko Samospráva

FOTO: Opravy ciest a chodníkov v Lučenci. Kde sa práce ešte ani nezačali?

Mesto si aj na tento rok naplánovalo, ktoré cesty a chodníky opraví. Na tento účel vyčlenilo státisíce eur. Stihne všetko včas?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Opravy ciest a chodníkov v Lučenci. Kde sa práce ešte ani nezačali?
11
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk

O oprave komunikácií v Lučenci sme písali ešte v lete. Zoznam je pomerne ambiciózny. Otázkou je, či sa podarí všetko stihnúť ešte v tomto roku.

Opravy sa mal dočkať aj chodník na Novohradskej ulici pri Daňovom úrade, no zatiaľ sa tak nestalo. „Je to nepríjemné, lebo ľudia sa tu potkýnajú. Problém môžu mať aj mamičky s kočíkmi, či vozičkári. Kedy dajú chodník dokopy?“ pýta sa Lučenčan Milan.

Do harmonogramu tohtoročných opráv je zahrnutý aj spomínaný chodník pri Daňovom úrade. No zatiaľ sa tam nič nedeje. Mesto tvrdí, že termín ku koncu tohto roka by mal byť dodržaný. No k problému sa podrobnejšie vyjadrí ešte tento týždeň po presnom zistení stavu.

„Mesto Lučenec vyčlenilo zo svojho rozpočtu na plánovanú rekonštrukciu ciest v meste cca 850 000 eur. Termín ukončenia prác je do konca roka 2016 v závislosti od poveternostných vplyvov počasia,“ informovala ešte v júli 2016 hovorkyňa mesta Michaela Hrnčiarová.

Pozrite si v našej fotogalérii chodník na Novohradskej ulici pri Daňovom úrade!

Chodník pri daňovom úrade v Lučenci je v žalostnom stave
11
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM