Boris Macko Rôzne

FOTO: Parkovisko v centre Lučenca opäť zablokovali. Na mieste zasahovala polícia

Zdá sa, že parkovisko neďaleko mestského úradu je zakliate. V priebehu niekoľkých dní bolo už viackrát zablokované. Čo sa stalo?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Parkovisko v centre Lučenca opäť zablokovali. Na mieste zasahovala polícia
Foto: Boris Macko

Neznámy muž svojim bielym autom znovu zatarasil vchod na parkovisko na Ulici Doktora Vodu. Minule riešili situáciu štátni a mestskí policajti. Dvaja muži, ktorí zatarasili vchod parkoviska, boli podľa pani Emílie, ktorá vyberá parkovné, agresívni a vyhrážali sa jej.

Čítajte tiež: FOTO: Lučenčania nemohli na parkovisko. Zablokovaný vstup riešila polícia

„Dnes len prišiel z opačnej strany ako minule, zablokoval vchod, zamkol auto a odišiel preč. Nič mi nepovedal, ani sa nevyhrážal, no zase som v strese. Dúfam, že je to posledný raz. Zavolali sme mestských policajtov, tí mu dali na auto papuču,“ povedala pre spravodajský portál Lučenec 24 pani Emília, ktorá vyberá parkovné.

Nájomca parkoviska Ľubomír Paľaga minule naznačil, že za zvláštnym konaním môžu byť rodinné spory majiteľov pozemku pod parkoviskom. „Bol som kvôli tomu vypovedať na polícii a podal som trestné oznámenie. Veď zmluvu máme v poriadku a nájom platíme mesiac vopred. Majiteľka pozemku sa údajne rozviedla a môže za tým byť jej bývalý manžel, ale to je ich vec,“ komentoval situáciu nájomca.

„Neviem, čo mám na to povedať, bránia mi v podnikaní napriek tomu, že je všetko v poriadku. Podám trestné oznámenie kvôli ušlej škode. Mestskí policajti im dali pokutu, ktorú musia zaplatiť. Neviem, či a ako to chcú kompetentní riešiť, ale je nenormálne, aby si niekto dovolil trikrát odstaviť auto na vchod parkoviska,“ dodal Paľaga. Prípad zablokovaného parkoviska budeme aj naďalej sledovať.

Pozrite si v našej galérii zablokované parkovisko v centre Lučenca!

Čítajte tiež: FOTO: Miesta, odkiaľ potešíte svoje oči. 5 najkrajších výhľadov na Lučenec

V OBRAZOCH: Parkovisko v centre Lučenca už tretíkrát zablokovali neznámi muži
7
Galéria
Foto: Boris Macko
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM