Jakub Forgács Krimi

FOTO: Pri Lučenci havaroval mladík bez vodičáku. V aute sa zranili štyri deti!

Mladý vodič s autom vrazil do betónového múra. Hrozivé zábery z miesta nehody!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Pri Lučenci havaroval mladík bez vodičáku. V aute sa zranili štyri deti!
5
Galéria

K dopravnej nehode došlo v nedeľu (11.6.) vo večerných hodinách v obci Šíd. „Vodič (20) osobného motorového vozidla Fiat Marea Weekend, napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia, viedol uvedené vozidlo v smere od miestneho cintorína do stredu obce. Po prejazde miernou ľavotočivou zákrutou prešiel pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy do protismernej časti vozovky, kde narazil do mostíka a betónového múrika oplotenia rodinného domu,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Po náraze vozidlo odhodilo späť na vozovku, kde vpravo narazil do dopravnej značky, ktorú vytrhol a následne s vozidlom narazil do betónovej steny pod miestnou knižnicou. Vo vozidle sa v čase dopravnej nehody nachádzali ďalšie štyri osoby,“ pokračovala Kováčiková.

„Pri dopravnej nehode došlo k ťažkým zraneniam spolujazdkyne (16) a k ľahkým zraneniam ostatných spolujazdcov (14, 13, a 8-roční chlapci),“ povedala hovorkyňa so slovami, že vodič sa na mieste nehody podrobil dychovej skúške na alkohol, ktorej výsledok bol negatívny.

Celková škoda, ktorá pri dopravnej nehode vznikla bola predbežne vyčíslená na približne 1700 eur. V súvislosti s vyšetrovaním dopravnej nehody bolo začaté trestné stíhanie pre podozrenie z prečinu ublíženia na zdraví, ako aj pre podozrenie z prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Zábery z miesta nehody. Pri Lučenci havarovalo auto so 4 deťmi
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM