Samospráva

FOTO: Reprezentačný ples mesta sprevádzala laserová show a latinskoamerické tóny

Laserová a bubnová show, operné árie i emotívna hudba. V takomto duchu sa niesol priestor lučeneckej synagógy, v ktorom plesali aj predstavitelia radnice.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Reprezentačný ples mesta sprevádzala laserová show a latinskoamerické tóny
Zdroj: Mesto Lučenec

Plesová sezóna je v plnom prúde a jej oficiálny pomyselný začiatok odštartoval Reprezentačný ples mesta Lučenec, ktorý sa konal 20. januára v priestoroch historickej synagógy. Ples sa niesol v znamení latinskoamerických tancov a hudby.

Show bubnov a svetla

Úvodnú 3D laserovú show, ktorá bola podfarbená emotívnym hudobným sprievodom, zabezpečili Ministry of Fun. Otvorenie plesu zvládla s noblesou primátorka mesta Alexandra Pivková s manželom, spoločne so speváčkou Sisou Lelkes Sklovskou a moderátorom slávnostného večera, rodákom z Lučenca, Viliamom Stankayom.

„Z priestorov synagógy som očarená a dojatá. Nechcela som otvoriť ples ako je to zvykom. Jednoducho som musela zaspievať áriu,“ prezradila operná diva Sisa Lelkes Sklovská.

„Som veľmi rada, že Sisa prijala naše pozvanie, bola naozaj ozdobou mestského plesu,” dodala primátorka mesta Alexandra Pivková.

Slávnostný program otvorila bubnová show Campana Batucada, po ktorej nasledovala choreografia latinskoamerických tancov v podaní tanečníkov lučeneckej Tanečnej školy Dance Attack pod vedením Pavla Imreho.

O hudobný zážitok sa postarali Radovan Tariška & Radio Big Band, skupina Boney M 2000 z Nemecka, ktorá bola vrcholom večera. Na plese nemohla chýbať ani polnočná tombola so skvelými cenami. O hudbu sa postaral DJ Martin.

Zdroj: Mesto Lučenec

Reprezentačný ples mesta Lučenec
25
Galéria
Zdroj: Mesto Lučenec
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM