Jakub Forgács Krimi

FOTO: Zrážka kamióna s dodávkou pri Lučenci. Polícia hľadá svedkov vážnej nehody

Muži zákona hľadajú svedkov vážnej nehody, ktorá sa stala na ceste neďaleko Lučenca. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Zrážka kamióna s dodávkou pri Lučenci. Polícia hľadá svedkov vážnej nehody
2
Galéria

„Polícia v Lučenci vyšetruje dopravnú nehodu, ku ktorej došlo ešte 19. decembra 2016 o 21:00 hodine na ceste I/50 v katastri obce Pinciná,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Išlo o nehodu, pri ktorej vodič nákladného motorového vozidla s návesom viedol toto vozidlo v smere od Rimavskej Soboty na Lučenec, pričom na mokrej vozovke, pri prejazde pravotočivej zákruty v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy stavu a povahe vozovky, rozhľadovým podmienkam, ale aj v dôsledku prekročenia maximálne povolenej rýchlosti sa jeho príves pri prejazde pravotočivou zákrutou dostal počas brzdenia do šmyku a následne jeho zadná časť prešla do protismerného jazdného pruhu.“ pokračovala hovorkyňa.

„V tom čase prichádzalo v protismere dodávkové vozidlo Mercedes Benz Sprinter a došlo k ich zrážke. Vodič dodávky utrpel pri dopravnej nehode vážne zranenia, ktorých doba liečenia a práceneschopnosti trvá dodnes.“ uviedla hovorkyňa.

„Touto cestou chceme požiadať občanov o pomoc a spoluprácu pri pátraní po prípadných svedkoch spomínanej dopravnej nehody a hlavne hľadáme vodiča a osádku vozidla, ktoré v tom čase jazdilo za havarovaným dodávkovým vozidlom, a teda smerovalo po ceste I/50 v smere od Lučenca na Rimavskú Sobotu,“ povedala Kováčiková so slovami, že táto osádka by mohla prípadnými informáciami napomôcť k objasneniu nehody.

Pozrite si zábery z miesta nehody v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Zábery z miesta vážnej nehody pri Lučenci
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM