Michaela Mozolányová Rôzne

Haličská motorkáreň už túto sobotu: Vodiči, pripravte sa na dopravné obmedzenia!

S deviatym ročníkom veľkej motorkárskej akcie v Haliči budú v sobotu spojené aj dopravné obmedzenia. Týka sa to úplnej uzávierky cesty. Pozrite si avizované obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku Haličská motorkáreň už túto sobotu: Vodiči, pripravte sa na dopravné obmedzenia!
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Už túto sobotu sa v Haliči uskutoční veľký zraz motoriek pod názvom Haličská motorkáreň. „Oznamujeme cestujúcej verejnosti, že dňa 31.5.2014 (sobota) od 10.00 hod. do 16.00 hod. bude v obci Halič uzavretá Mierová ulica v úseku od námestia po kostol, z dôvodu akcie Haličská motorkáreň 2014. Autobusové zastávky Halič, I a Halič, ObÚ budú v uvedenom čase dočasne zrušené,“ informuje SAD Lučenec. Cestujúcim odporúča na nastupovanie a vystupovanie využiť autobusovú zastávku Halič – rázcestie.

V poradí už deviaty ročník Haličskej motorkárne sa uskutoční už v sobotu, 31. mája v Haliči. Program, ktorý bude trvať počas celého dňa sa začína o 9:00 hod, prezentáciou motoriek. Pre návštevníkov je pripravená aj tombola, v ktorej môžu vyhrať motorku a večer samozrejme poriadna motozábava. Tí, ktorí sa nevedia dostať do Haliče, no radi by si pozreli silné motorky nemusia smútiť. Pripravený je aj výjazd z Haliče do Lučenca, ktorý bude medzi 14:00–15:00 hod.

Kompletný program 9. Haličskej motorkárne si môžete pozrieť „tu: V Haliči sa opäť stretnú motorkári: Na čo všetko sa môžete tešiť?“

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM