Boris Macko Rôzne

Jedinečná talk show. V Synagóge dostanú priestor nové nápady a inšpirujúci ľudia

Chcete rozbehnúť podnikanie a neviete ako? Zaujímajú vás inšpiratívni ľudia, ktorým sa to podarilo? Rady, ako na to získate priamo v Lučenci!

Ilustračný obrázok k článku Jedinečná talk show. V Synagóge dostanú priestor nové nápady a inšpirujúci ľudia
11
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk

Jedinečná príležitosť sa naskytne 9. decembra 2016 v lučeneckej Synagóge. Od 17:30 tam začne motivujúca Talkshow Start Ups Lučensky. Podujatie je o podnikaní v regiónoch Slovenska. Vystúpia v nej lokálni podnikatelia, ktorí sa s vami podelia o svoje skúsenosti a zážitky z ich cesty za úspechom. Nebudú chýbať ani zástupcovia štátnych či súkromných spoločností a inštitúcií, ktorí vedia poradiť, ako získať financie na rozbehnutie vlastného podnikateľského nápadu.

Na podujatí vystúpia aj úspešní ľudia z mesta Lučenec, ktorí sa venujú nezvyčajnému biznisu, o ktorom ste možno ani netušili, že existuje.

Talk show sa bude niesť v uvoľnenej atmosfére s doprovodom živej hudby. Ako rečníci vystúpia podnikateľka Kvetoslava Dedinská zo spoločnosti D-Nábytok, podnikateľ Peter Čelko z Namaximum. eu a ďalší zaujímaví podnikatelia z mesta Lučenec. Na podujatí nebude chýbať ani Martin Pechovský, ktorý predstaví svoj startup z Banskej Bystrice.

Navyše je tu možnosť predstaviť svoj vlastný podnikateľský projekt, či start up. Poradí vám porota zložená z odborníkov a podnikateľov. Navyše budete mať možnosť, súťažiť o zaujímavé ceny. Atrakciou bude určite aj vystavený a odprezentovaný svetový unikát – slovenský drevený počítač Xerry. Podujatie je súčasťou roadshow Štart Ups po Slovensky, ktorá sa koná od mája 2016 do februára 2017 v okresných mestách Banskobystric­kého kraja.

Pozrite si lučeneckú Synagógu v našej fotogalérii!

Pozrite si krásu zrekonštruovanej synagógy
11
Galéria
Foto: Boris Macko
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM