Tlačové správy

Kompletne remodelovaný Diskont CBA v Lučenci privíta prvých nakupujúcich

Slovenská spoločnosť CBA Slovakia, a.s. vo štvtok otovrila remodelovanú prevádzku Diskont CBA v meste Lučenec. Regionálna alternatíva veľkoobchodnej predajne na celkovej ploche 1 073 m2 ponúkne približne 6 000 položiek. Väčšinu z nich zo Slovenska a za výhodné ceny.

Ilustračný obrázok k článku Kompletne remodelovaný Diskont CBA v Lučenci privíta prvých nakupujúcich
Zdroj: Dnes24.sk

„Diskont CBA patrí medzi obľúbené formáty predajní. Pre živnostníkov je výhodnou alternatívou veľkoobchodu a využívať čoraz viac ich začínajú aj bežní zákazníci. Jednu z prvých predajní tohto typu dnes po štyroch mesiacoch intenzívnej rekonštrukcie otvárame pre zákazníkov,“ uvádza Vladimír Kocúrek, viceprezident CBA Slovakia, a.s., ktorá je dcérskou spoločnosťou slovenskej investičnej skupiny M-MARKET a dodáva: „Predajňa na celkovej ploche 1073 m2 ponúka približne 6 000 položiek. Dôraz sme kládli na väčšie, gastrobalenia a sortiment čerstvých potravín, ako sú pečivo, chlieb, mliečne výrobky, ovocie a zelenina. Zákazníci isto ocenia vysoké zastúpenie potravín s pôvodom zo Slovenska. Počas otváracieho dňa môžu mnohé z nich ochutnať. Nakupujúcich navyše čakajú výhodné akcie a darčeky k nákupom.“

Efektívny a štýlový nákup

Obchodné zariadenie v prevádzkach Diskont CBA nie je doposiaľ v SR v obchodných jednotkách štandardné. Napríklad pokladničné boxy majú predĺžené pásy, vystužené tovarové regály majú vyššiu nosnosť a na predajni sú kombinované veľkokapacitné nákupné vozíky. Interiér aj exteriér predajne sa riadi súčasným trendom tzv. flat dizajn. Charakteristický je minimalizmom, jednoduchými líniami, príjemnými sýtymi farbami na čistej ploche bez tieňov, embosovania alebo ďalších rušivých prvkov. Stojany, podlahové a regálové Point-of-Sale (POS) materiály komunikujú na frekventovaných miestach predajne výhodný nákup. Celkovú komunikáciu a zameranie siete dnes už 23 predajní podčiarkuje výstižný slogan „Oceníte naše ceny“.

Výhody aj pre živnostníkov

Keďže Diskont CBA oslovuje živnostníkov, motivujúcim prvkom pre túto cieľovú skupinu je lojalitný program „ŽivnoBONUS“, určený pre zaregistrovaných zákazníkov. Po dosiahnutí niektorého z dvoch hodnotových limitov vzniká zákazníkovi nárok na nákupný darčekový certifikát, ktorý si môže uplatniť na web stránke internetového obchodu. Je štandardom, že pred predajňou Diskont CBA môžu zákazníci pohodlne zaparkovať.

Všetky doterajšie prevádzky Diskont CBA postupne prechádzajú remodelingom. V súčasnosti je rekonštruovaných sedem obchodov. Lučenecká prevádzka poskytne výhodné otváracie doby, viac informácií na www.cba-slovakia.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Diskont CBA
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM