Rôzne

Kráska spod Poľany: Sexy Diana zabojuje o atraktívny titul, pozrite si ju na FOTKÁCH

Niet pochýb o tom, že na Podpoľaní sa rodia vskutku nádherné devy. Opätovným dôkazom je aj ďalšia kráska z Detvy, modelka Dianka, ktorá zabojuje o titul Fotomodelka Európy – Slovakia 2015. A to nie je všetko. V rozhovore nám Diana prezradila svoj recept na krásu.

Ilustračný obrázok k článku Kráska spod Poľany: Sexy Diana zabojuje o atraktívny titul, pozrite si ju na FOTKÁCH
Zdroj: Dnes24.sk

Stredné Slovensko, známe svojou rázovitosťou, folklórnymi tradíciami Podpoľania a srdečnosťou ľudí, je taktiež miestom, kde sa rodí rýdza krása. Potvrdzujú to aj fotografie, ktoré nám poskytla súca dievka z Detvy a úspešná modelka Diana.

O tom, že Podpoľanie je baštou krásnych žien, svedčí aj zoznam zvučných mien, ktoré na poli modelingu či súťaží miss naplno zabodovali. Je v tom genetika? Nejaký trik? V rozhovore sme vyspovedali jednu z finalistiek súťaže krásy Fotomodelka Európy – Slovakia 2015, Dianu Melichovú z Detvy.

Hovorí sa, že krása je magickým kľúčom, ktorý otvára dvere mnohých možností. Čo pre teba znamená to, že si do vienka dostala tento dar?

Som vďačná za svoj výzor, pretože vďaka nemu môžem robiť to, po čom som vždy túžila, čo ma baví a robí šťastnou. No nie je to len o vonkajšej kráse. Malo by to vyžarovať z vnútra. Čo je nádherné pod povrchom, rozžiari všetko naokolo. To platí aj v praxi. Modelka, ktorá príde na casting a je nielen pekná ale zároveň z nej vyžaruje aj čosi viac, je príjemná a navôkol rozdáva pozitívnu energiu, tá má vyššiu pravdepodobnosť zabodovať. Teda je to aj o pozitívnom naladení sa. Ale to platí v živote všeobecne.

Ľudská závisť je slepá… Je pre krásnu ženu ťažšie dokázať okoliu, že nie je len ako pekná prázdna čaša bez duše? Čo by si odkázala všetkým tým neprajníkom? A ako sa vieš vysporiadať s negatívami?

Závisť a negatívne správanie ľudí vie dosť zabolieť. No, myslím, že je to úplne zbytočné, pretože všetkou tou negativitou sa ochudobňujeme o šťastie. Stále sa učím ako brať rôzne reakcie ľudí „športovo“ aj keď nie vždy je to tak ľahké.

Finále súťaže Fotomodelka Európy – Slovakia 2015 sa uskutoční 13. mája v Divadle Andreja Bagara v Nitre. Ako prebiehali a prebiehajú prípravy? Z čoho máš obavy a čo od toho očakávaš?

Ako finalistky sme v Bratislave nafotili portréty v tričkách s logom súťaže, tiež v kolekcii exkluzívnych plaviek a v športovom oblečení. Ešte nás čaká sústredenie v Zlatých Moravciach, kde bude nácvik finále, fitting, teda skúška šiat a ďalšie fotenie. Dúfam, že mi táto súťaž prinesie nové možnosti, spoznám ďalších ľudí pohybujúcich sa v modelingu. Najväčší strach na finále mám z prehliadky, pretože je to zvláštny pocit kráčať sama po „móle“ a cítiť pohľady stoviek ľudí. A prirodzene by ma potešilo dostať sa do finálovej trojky. Môžete ma podporiť aj sms hlasmi. Potrebné informácie ako hlasovať za každú súťažiacu modelku sú uverejnené na facebookovej stránke – Fotomodelka Európy – Slovakia 2015.

Zákulisie modelingu. Priblíž nám deň keď pracuješ ako modelka. Čo ťa na tom baví a naopak.

Ľudia vidia len finálny „produkt“, krásnu fotografiu. Za tým všetkým sa skrýva niekedy poriadna drina. Milujem však ten pocit, keď zo mňa vizážisti a kaderníci urobia vždy inú ženu. Akoby som si na chvíľu zahrala novú rolu vo svojom vlastnom filme. Ale chce to výdrž, disciplína je základ. Po prípravách prichádza na rad samotné fotenie. Zložité pózy a výrazy tváre, ktoré mi nadiktuje fotograf. Hodiny vtesnané do troch výstupných záberov. Na jednom fotení som v ruke držala vodítko s bojovým plemenom psa. V určitej chvíli mi napadlo, že keď sa rozbehne, v tých pätnásť centimetrových lodičkách skončím tvárou na zemi. Bol však veľmi dobre cvičený a na bezpečnosť dohliadal samozrejme aj jeho cvičiteľ.

Čiže si sa na chvíľu zahrala na slečnu nebezpečnú?

Áno, na slečnu nebezpečnú v šatách od Ralpha Laurena (úsmev).

A čo láska? Je ťažké prísť na to, či si žiadaná a ľúbená preto, že si Diana, alebo pre to, kým sa zdáš byť okoliu?

Pre mňa je dôležitá podpora rodiny, môjho priateľa a pár skutočných kamarátov. Sú to ľudia, ktorých mám v srdci a stoja pri mne. V ťažkých chvíľach ma povzbudia správnym argumentom, či objatím. Ostatní vnímajú len tú vonkajšiu podobu. Akúsi fotografiu. Odlesk tej skutočnej osoby, ktorou som. Ten, kto ma pozná, bude ma mať rád takú, aká som. Či mám na sebe model krásnych šiat, alebo tepláky.

A teraz potešme naše čitateľky. Prezraď svoj osobný recept na krásu. Čo robíš preto, aby si mala tú dokonalú pleť, vlasy, postavu? Je to naozaj len o genetických predispozíciách alebo si to vyžaduje aj čosi viac?

Ak mám byť naozaj úprimná, je za tým tvrdá „drina“. Cvičím každý jeden deň, dôkladne si čistím pleť, hydratujem ju. Osobitnou kapitolou je starostlivosť o vlasy. Aby boli krásne, používam na ne zábaly z arganového oleja. Nie nadarmo sa mu hovorí tekuté zlato. Tiež mám skvelú kefu na česanie. Vlasy si naozaj vyžadujú svoje, hlavne po foteniach. Keď mi stylista na hlave vytvorí čosi neprakticky krásne, čo vlasu ako takému neprospieva. Človek by sa mal o svoje telo starať tak, aby sa mu v ňom dobre žilo a toho sa držím, dávam do toho úplne všetko.

Stredné Slovensko má svoje čaro. Čo by si odporučila našim čitateľom vidieť a navštíviť?

Predsa naše Slávnosti pod Poľanou. A krásne zrekonštruovaný Vígľašský zámok.

Autor: Siu

Foto: Jaroslav Halás, Kvetoslav Šakový, Mudra Pictures, Zuzana Art

Sexy Diana z Detvy zabojuje o atraktívny titul
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM