Michaela Mozolányová Krimi

Lučenčan (23) sa nevedel vpratať do kože: Rozmlátil skoro všetko, čo mu prišlo pod ruku

Obyvateľ mesta zburcoval policajtov. Domnieval sa, že mladík mal poriadne vypité. Ten sa pustil nielen do rozbíjania auta. Pozrite, čo mu za to hrozí.

Ilustračný obrázok k článku Lučenčan (23) sa nevedel vpratať do kože: Rozmlátil skoro všetko, čo mu prišlo pod ruku
Zdroj: Webnoviny.sk

Podľa mestskej polície obyvateľ mesta oznámil, že na Necpalskej ceste v Prievidzi, pri obchodnej prevádzke sa nachádza zjavne opitý mladík, ktorý sa pustil do rozbíjania auta. „MsP spolu so zamestnancami SBS podozrivého zadržala. Na mieste bolo zistené rozbité vozidlo, vystavené v rámci reklamy a zároveň aj poškodenie vstupných dverí do obchodnej prevádzky,“ povedal náčelník MsP v Prievidzi, Ľubomír Pomajbo.

„Podozrivým bol 23-ročný Pavel z okresu Lučenec. Vzhľadom na výšku spôsobenej škody vo veci vzniklo podozrenie z prečinu poškodzovania cudzej veci, preto prípad prevzal Policajný zbor SR,“ pokračoval Pomajbo.

K prípadu sa vyjadril pre náš portál aj hovorca z Krajskej polície.„Poverený príslušník Obvodného oddelenia z Prievidze vzniesol obvinenie z prečinu poškodzovania cudzej veci voči 22-ročnému mužovi z okresu Lučenec. Obvinenému hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ dodal k prípadu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM