Boris Macko Správy

Lučenec čakajú o pár dní zmeny cestových poriadkov. Pribudne aj nový spoj MHD

Už o niekoľko dní nastanú zmeny v cestovných poriadkoch SAD Lučenec. Vieme, ktorých spojov sa dotknú a odkedy!

Ilustračný obrázok k článku Lučenec čakajú o pár dní zmeny cestových poriadkov. Pribudne aj nový spoj MHD
11
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: Dnes24.sk

Lučenecká SAD-ka nachystala zmeny v cestovných poriadkoch. Týkajú sa nielen nášho mesta, ale aj okolia. Pribudne dokonca aj nový spoj MHD v Lučenci.

Foto: Boris Macko

„Od utorka 28. februára 2017 dochádza k úprave cestovných poriadkov v prímestskej a mestskej autobusovej doprave. Prosíme cestujúcich, aby si pred cestou skontrolovali, či nenastala úprava na ich linke, a tým predišli možným nepríjemnostiam. Podrobnejšie informácie vám poskytnú zamestnanci v našich infocentrách,“ informovala Radka Segečová zo SAD Lučenec.

Pre obyvateľov sídliska Rúbanisko je potešujúce, že počas pracovných dní tam začne premávať spoj 68 z autobusovej stanice. Nové spoje začnú od spomínaného dátumu premávať z Lučenca do Katarínskej Huty. Ďalšie z tejto obce budú v smere do aj z Lučenca s pokračovaním do Poltára.

Úprava jazdnej doby čaká na spoj z Lučenca do Modrého Kameňa cez Panické Dravce, Dolnú Strehovú a Veľký Krtíš. Na päť minútový posun sa treba pripraviť aj na linke z Rúbaniska do mäsokombinátu Mikušovce. O zmenách v cestovných poriadkoch bude v Lučenci informovať infocentrum SAD na autobusovej stanici, uverejnené sú aj na internetovej stránke dopravcu.

Foto: ilustračné

V lučeneckej MHD došlo k zmenám v preprave kočíkov
11
Galéria
Foto: Boris Macko
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM