Správy

Lučenecká firma získala významné ocenenie, rozhodoval aj prestížny Forbes

Rok 2017 priniesol už deviaty ročník oceňovania najrýchlejšie rastúcich malých a stredných spoločností – Diamanty slovenského biznisu.

Ilustračný obrázok k článku Lučenecká firma získala významné ocenenie, rozhodoval aj prestížny Forbes
Zdroj: mobilonline.sk

Najdynamickejšou zdravo rastúcou firmou v regióne stredného Slovenska je na základe ocenenia spoločnosti Enterprise Investors a magazínu Forbes spoločnosť mobil online, s. r. o., z Lučenca. Ako pre TASR uviedol jej majiteľ a konateľ Milan Kovalančík, ocenenie pre neho znamená, že ako firma idú správnym smerom.

Ťažký podnikateľský chlebíček

„Mnohé e-shopy dnes rýchlo vznikajú i zanikajú. My sme na trhu už 17 rokov a snažíme sa podnikať zodpovedne a ‚so srdcom‘, aby sme zákazníkom vždy prinášali vysokú hodnotu a pozitívnu skúsenosť. Mnohokrát je to naozaj ťažké, a preto si ceníme, keď nás niekto obrazne potľapká po pleci a povie, že svoju prácu robíme dobre,“ povedal Kovalančík.

Napriek tomu, že sa v novembri konal už 9. ročník udeľovania tohto prestížneho ocenenia, je to podľa neho vôbec po prvý raz, keď sa podarilo zvíťaziť spoločnosti pôsobiacej v maloobchodnom segmente.

Vyhodnotenie Diamanty slovenského biznisu
3
Galéria
Zdroj: mobilonline.sk

Odozva zákazníkov

„Diamanty slovenského biznisu sa udeľujú na základe údajov z Finstatu. Preto je toto ocenenie vlastne odozvou zákazníkov, že sa im u nás páči nakupovať a vieme im poskytnúť lepšie služby,“ podotkol majiteľ, ktorý v tejto súvislosti za jednu z výhod svojej spoločnosti považuje širokú sieť kamenných pobočiek.

„Myslím si, že práve blízkosť k zákazníkovi bola jedným z dôvodov nášho úspechu. Prejavuje sa to aj v dynamickom raste firmy. Posledné tri roky to bolo vyše 30 percent, za uplynulý rok 2017 to bolo ešte trošku viac,“ dodal Kovalančík.

Lučenecká spoločnosť sa venuje predaju mobilných zariadení a príslušenstva od roku 2001. V súčasnosti zamestnáva vyše 105 ľudí a má 30 prevádzok po celej SR, z ktorých 24 vzniklo počas posledných štyroch rokov. Okrem Slovenska pôsobí i v Maďarsku a Českej republike.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM