Boris Macko Kultúra

Lučenecká Synagóga ožije plesom. Prídu Jiří Korn, MISS SR aj ďalšie hviezdy!

Vianoce sú už predo dvermi, no pomaly treba myslieť aj na udalosti v novom roku. Jednou z prvých bude aj mestský ples. Na čo všetko sa plesajúci môžu tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Lučenecká Synagóga ožije plesom. Prídu Jiří Korn, MISS SR aj ďalšie hviezdy!
11
Galéria
Zdroj: Mesto Lučenec

V našom meste sa chystá vrchol plesovej sezóny, ktorý si netreba nechať ujsť. O to viac, že program aj účinkujúci sľubujú kvalitu. Navyše, priestory Synagógy, kde ples bude, zaručujú reprezentatívnosť podujatia.

Zárukou kvalitnej hudobnej zábavy je Jiří Korn a Orchester Gustava Broma. Ďalšími účinkujúcimi sú Marek Balog a Dance Attack.

Moderátorom plesu bude tentoraz Viliam Stankay, ktorý pôsobí v RTVS. Na svoje si prídu aj muži, keďže Reprezentačný ples Mesta Lučenec tentoraz otvorí aktuálna Miss SR Kristína Činčurová.

Len pre zaujímavosť, o zábavu sa na poslednom mestskom plese staral Jiří Laufer a moderátorskej taktovky sa ujal Sajfa. A teraz to najdôležitejšie. Synagóga bude hostiť mestský ples 21.januára 2017 o 18.30. Cena vstupenky je 50 eur, na balkón na I. poschodí je o 5 eur lacnejšia. Predpredaj lístkov je v budove mestského úradu, číslo dverí 147.

Pozrite si Mestský Reprezentačný ples 2016 v našej fotogalérii!

Aj na poslednom Mestskom Reprezentačnom plese nebola núdza o zábavu
11
Galéria
Zdroj: Mesto Lučenec
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM