Ľubomíra Karmanová Šport

Lučenskí boccisti odcestovali do Maroka: Ich účinkovanie na Majstrovstvách sveta môžete vidieť na vlastné oči

Lučenskí boccisti sa pustili do bojov o cenné kovy. Na majstrovstvá sveta v boccii cestovali až do Maroka. Ich účinkovanie na svetovom šampionáte môžete vidieť na vlastné oči v ONLINE prenose.

Ilustračný obrázok k článku Lučenskí boccisti odcestovali do Maroka: Ich účinkovanie na Majstrovstvách sveta môžete vidieť na vlastné oči
Zdroj: Dnes24.sk

V týchto dňoch sa do bojov o cenné kovy na majstrovstvách sveta juniorov do 18 a 23 rokov v boccii, šport lyonnaise/volo zapoja aj dvaja slovenskí hráči. „Našim cieľom je vybojovať pre Slovensko lepšie umiestnenia, ako tomu bolo v roku 2014. Chlapci majú za sebou prípravné i nominačné turnaje, verím, že uspejú,“ povedal reprezentačný tréner Slovenska Richard Sacher.

Slovenskí reprezentati, ktorí v marockej Casablanke túžia získať popredné priečky sú z nášho regiónu. "Reprezentujú nás Patrik Pavčo U18 (ŠK Novoker) a Daniel Obročník (Športový klub boules Novohrad) U23, upresnil Ján Šnúrik, prezident Slovenskej asociácie boccie.

Tento zaujímavý šport a účinkovanie našich športovcov na Majstrovstvách sveta môžete vidieť aj na vlastné oči. Priamy prenos môžete sledovať TU!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM