Jakub Forgács Rôzne Správy

MDD vo Fiľakove s nabitým PROGRAMOM: Lákadlami policajné psy, klaun aj dobový kolotoč

Deti opäť oslavujú svoj veľký sviatok. V neďalekom Fiľakove sa chystá MDD, na ktorom si príde na svoje každý!

Ilustračný obrázok k článku MDD vo Fiľakove s nabitým PROGRAMOM: Lákadlami policajné psy, klaun aj dobový kolotoč
Foto: Ivana Kováčiková / Zdroj: Dnes24.sk

Program plný hier, smiechu a zábavy čaká na deti v sobotu 3. júna v Mestskom parku vo Fiľakove v okrese Lučenec, kde od 10:00 tamojšie Mestské kultúrne stredisko (MsKS) organizuje Mestský deň detí.

„Deti si môžu zasúťažiť, zdolať prekážkové dráhy alebo si vyskúšať tvorivosť a šikovnosť na 16 stanovištiach. Okolo obeda sa začína kultúrny program aj na javisku, kde klaun Filip Hajduk očarí deti nielen rôznymi žonglérskymi trikmi, ale i napínavým a interaktívnym predstavením,“ priblížila riaditeľka MsKS Andrea Illés Kósik.

Počas celého podujatia návštevníci budú môcť vidieť zblízka policajné zbrane, vyskúšať si policajné auto a zažiť ukážku výcviku policajných psov. „V spolupráci s Dobrovoľným hasičským zborom mesta Fiľakovo sa naskytne divákom možnosť nielen vidieť výbavu hasičského auta, ale byť aj svedkom skutočného hasenia požiaru. Na záver celého programu sa deti môžu ‚okúpať‘ v hasičskej pene,“ dodala.

Podujatie podľa jej slov sprevádza pestrá škála sprievodných programov, ako napríklad nafukovací hrad, aquazorbing, lezecká stena, maľovanie na tvár, program Csemadoku pre deti v predškolskom veku pod názvom Kolísanie, ale tiež lukostreľba s Fiľakovskými vlkmi, jazda na motorke pre deti s členmi skupiny Filleck Knights či dobový kolotoč.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM