Michaela Mozolányová Správy

Mestská polícia vybrala vlani na pokutách takmer jedenásťtisíc eur: Najviac sa previňovali vodiči

Viac ako 1871 priestupkov. Na pokutách vybraných skoro jedenásťtisíc eur. Taký bol rok 2013 z pohľadu Mestskej polície v Lučenci.

Ilustračný obrázok k článku Mestská polícia vybrala vlani na pokutách takmer jedenásťtisíc eur: Najviac sa previňovali vodiči
Zdroj: Dnes24.sk

V minulom roku lučenská mestská polícia udelila pokuty v blokovom konaní v celkovej čiastke 10 935 eur. Lučenec 24 o tom informoval náčelník Mestskej polície Lučenec Ján Tuček. Ako pokračoval, čo sa týka celkového počtu zistených a riešených priestupkov MsP v Lučenci, za rok 2013 to bolo celkom 1871 priestupkov.

„Najviac priestupkov bolo evidovaných na úseku bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Jednalo sa celkom o 763 priestupkov. Potom to boli priestupky na úseku , 93 na úseku nakladania s odpadom nakladania s odpadom – 216 priestupkov, priestupky proti verejnému poriadku – 225 a za znečisťovanie verejného priestranstva to bolo 194 priestupkov,“ priblížil Tuček.

Čo sa týka lokalít najčastejšieho páchania priestupkov to boli ulice Gorkého, Komenského, Mieru a Vajanského ulica, Námestie republiky, Novohradská a Rúbanisko II a III.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM