Ľubomíra Karmanová Správy

Mimoriadny záujem o letné tábory: V týchto nájdete ešte posledné voľné miesta

Začiatok prázdnin je radosť pre deti, ale starosť pre pracujúcich rodičov, ktorí musia pre svoje ratolesti zabezpečiť nielen zábavu, ale hlavne dozor. Veľmi obľúbenou možnosťou sú letné tábory. Po tých prímestských sa v Lučenci len tak zaprášilo. Prečítajte si, kde ešte zoženiete voľné miesta.

Ilustračný obrázok k článku Mimoriadny záujem o letné tábory: V týchto nájdete ešte posledné voľné miesta
Zdroj: TASR

CVČ MAGNET

Centrum voľného času v Lučenci každoročne počas leta pripravuje pre deti prímestský tábor. Napriek tomu, že organizujú 4 turnusy, po miestach v nich sa len tak zaprášilo. Voľné miesta ešte majú v pobytovom tábore, ktorý bude v krásnom horskom prostredí.

Pobytový tábor 3. 8. – 8. 8. 2015, Demänovská dolina Poplatok 155 €/6 dní

TK Branco

Nátresk majú aj v športovom tábore TK Branco, ktorí nemá problém kapacity naplniť až v piatich turnusoch. V týchto dňoch tam ešte nejaké voľné miesta nájdete.

DENNÝ ŠPORTOVÝ TÁBOR 2015

I. turnus 6.7.- 10.7.

II. turnus 20.7 – 24.7.

III. turnus 3.8 – 7.8.

IV. turnus 17.8. – 21.8.

V.turnus 24.8. – 28.8.

Nástup ráno o 8.00 resp. podľa dohody, odchod cca o 16.00. Celý deň sa deti venujú rôznej športovej činnosti, tenis, futbal, voleybal, badminton, stolný tenis, ruské kolky. Počas dňa im je zabezpečený bohatý animačný program. V cene je zahrnuté: 3 x denne strava, ovocie, pitný režim, športové tréningy, diplomy, ceny v súťažiach. Jeden večer je spoločná grilovačka s rodičmi. Viac informácií nájdete na www.tk-branco.sk

Poplatok: 50 € / týždeň

Letný kurz angličtiny

Ešte niekoľko voľných miest zostalo v prímestskom tábore, ktorý organizuje IN Network Slovakia. Letné jazykové kurzy angličtiny sú určené pre deti, ale aj tínedžerov. Okrem intenzívnej konverzácie s americkými lektormi sa tu deti venujú aj športu a rôznym aktivitám. Keďže kapacita tábora je vzhľadom na priestory, v ktorých sa koná veľká, ešte tam nájdete zopár voľných miest.

Letný kurt angličtiny 1. – 10. 7. 2015, ZŠ Vajanského, Poplatok: 55,– € (obedy, pitný režim)

Prihlásiť sa môžete v Mestskom informačnom centre, alebo telefonicky Mobil: +421 907 169875

CESPOM – Centrum sociálnej pomoci mladým

Počas celých letných prázdnin každý deň od 8.00 – 16.00 hod. budú otvorené brány letného denného tábora s množstvom zaujímavých aktivít. Tanec, divadlo, maľovanie, vlastný bazén, ale aj vlastná kuchyňa, to sú devízy denného tábora, v ktorom sa vaše deti nudiť iste nebudú. Bližšie informácie nájdete na stránke www.cespom.sk

Letný tábor, Cespom Lučenec

Poplatok: 10 € / 1 deň

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM