Michaela Mozolányová Krimi

Mrazivá správa: Ďalšie auto sa stalo terčom útoku podpaľača!

Len včera sme vás informovali o požiari auta pred panelákom, ktorý následne poškodil ďalšie dva vedľa stojace vozidlá. Dnes v skorých ranných hodinách sa v plameňoch ocitlo ďalšie auto. A opäť sa na ňom vyzúril podpaľač!

Ilustračný obrázok k článku Mrazivá správa: Ďalšie auto sa stalo terčom útoku podpaľača!
Foto: Slávka Kellová

Podľa polície doposiaľ nezistený páchateľ na parkovisku pred panelákom na Venevskej ulici vo Veľkom Krtíši skoro ráno podpálil zatiaľ nezistenou látkou auto značky Subaru. Horením vozidla došlo k poškodeniu prednej časti, celého motora, prednej kapoty, predných blatníkov aj kolies. Oheň poškodil aj predné sklá, prístrojovku, strechu a interiér auta. Majiteľovi z Veľkého Krtíša vznikla škoda poškodením odhadnutá na 7-tisíc eur.

Počas požiaru začali následne opäť horieť aj dva autá stojace po oboch stranách vozidla a to Škoda Felícia a Škoda Fabia. Škoda ktorá bola spôsobená majiteľom vedľa stojacích áut zatiaľ vyčíslená nebola.

,,Poverený príslušník vo Veľkom Krtíši začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci. Prípad je v štádiu vyšetrovania, za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky." informovala hovorkyňa policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania je aj možná súvislosť s podpálením vozidla Škoda Fabia combi, zo stredy na Píseckej ulici. V súvislosti s tými prípadmi polícia vo Veľkom Krtíši už prijala potrebné opatrenia na potlačenie a eliminovanie tejto trestnej činnosti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM