Michaela Mozolányová Krimi

Mrazivý nález v byte: Príbuzní vo vani objavili mŕtvolu muža (†51)

Mŕtveho muža († 51) našli jeho príbuzní v bytovke a to vo vani. Polícia desivý objav mŕtveho tela v týchto chvíľach vyšetruje a už zadržala aj podozrivú osobu.

Ilustračný obrázok k článku Mrazivý nález v byte: Príbuzní vo vani objavili mŕtvolu muža (†51)
Zdroj: Webnoviny.sk

Smrť muža (†51) z Čerenčian, z okresu Rimavská Sobota, vyšetruje v týchto chvíľach odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru. Jeho telo našli jeho príbuzní v bytovke, vo vani. „Polícia ihneď po vykonaní ohliadky miesta činu konštatovala, že s najväčšou pravdepodobnosťou pôjde v tomto prípade o podozrenie z násilnej smrti tohto muža,“ povedala Petra Vašková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Podľa jej slov začali po príchode vyšetrovacieho výjazdu na miesto policajti zisťovať a preverovať bližšie možné okolnosti jeho smrti. V krátkom čase sa polícii podarilo získať informácie, vďaka ktorým sa jej podarilo zadržať podozrivú osobu. „Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci zločinu vraždy. V súčasnosti prebiehajú procesné úkony, ktorých súčasťou sú aj výsluchy svedkov a osoby, ktorá je zo spáchania zločinu podozrivá. Bližšie informácie k prípadu a okolnostiam smrti muža poskytneme neskôr,“ dodala.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM