Tlačové správy

Na dvoch kolesách či radšej po vlastných? Vyberte si sami na Donovalskom Drapáku!

Už túto sobotu 6. augusta odštartuje na Donovaloch 4. ročník MTB Maratón a Beh DONOVALSKÝ DRAPÁK 2016! Obľúbená akcia sa teší každým rokom veľkej účasti ako u cyklistov, tak aj bežcov.

Ilustračný obrázok k článku Na dvoch kolesách či radšej po vlastných? Vyberte si sami na Donovalskom Drapáku!
Zdroj: Park Snow Donovaly

Zmerať si svoje sily a pokochať sa tatranskou prírodou prídu cyklisti i bežci rôznych vekových kategórii . Pre tých, ktorým to ide lepšie na dvoch kolesách, sme pripravili trasy s dĺžkou 25 a 50 km. Bežecké trate sú pripravené v dĺžke 10 a 20 km. Najmenší pretekári si prídu taktiež na svoje – čakajú na nich detské trate s náročnosťou podľa vekovej kategórie. Aby si okrem nezabudnuteľného zážitku odniesli aj peknú spomienku, rodičia si budú môcť svojich malých pretekárov kedykoľvek počas preteku odfotiť.

Pre všetkých pretekárov sú pripravené krásne a hodnotné štartovné balíčky, pre výhercov atraktívne ceny a samozrejme tombola, kde sa skrýva okrem množstva iných zaujímavých darčekov hlavná cena a to horský bicykel od spoločnosti MERIDA! Tí, ktorí sa ešte nestihli registrovať, môžu tak urobiť do 3.8.2016 na http://registrace.sportsoft.cz/main.aspx?…, neskôr už len na mieste.

Tešíme sa na všetkých a veríme, že prežijeme krásny športový víkend!

Tím Donovalský Drapák 2016

Zdroj: Park Snow Donovaly
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM