Simona Husaniková Rôzne

Nasaďte proti dažďu a veľkej vode protiútok: Trendy gumáky sú v kurze

Ešte pred pár rokmi gumáky slúžili iba ako ochranná obuv do záhrady, či na prechádzku do lesa, no dnes patria k ponuke najexkluzívnejších módnych značiek. Nájdu si miesto aj u vás?

Ilustračný obrázok k článku Nasaďte proti dažďu a veľkej vode protiútok: Trendy gumáky sú v kurze
Zdroj: Webnoviny.sk

Oblačno, zvýšené riziko prehánok a búrok a takmer mrazivé teploty… To sú slová, ktoré v posledných dňoch najčastejšie počujeme v predpovedi počasia. Nečudo, že naša nálada je melancholická a depresívna. Sychravé počasie však má v tomto období skutočne silného protivníka – atraktívne a veselé gumáky!
Aj v týchto upršaných dňoch môžete pokojne skákať do mlák a vaše nohy zostanú pekne v suchu. Nielenže sú nepremokavé, ale taktiež veľmi pohodlné a o ich dobrý stav sa nemusíte nijak špeciálne starať. Dážď ich jednoducho umyje. Gumáky si môžete obuť ako práce, tak na športovisko či posedenie s priateľmi. Nosia sa k elegantnému outfitu, rifliam, teplákom a dokonca aj k sukni. Trendy gumákmi nemôžete nič pokaziť, čo už pochopili celebrity ako Kate Moss, Rihanna, Kim Kardashian a mnoho ďalších.

Nie sú však gumáky ako gumáky.

Zásadný parameter, ktorý si treba pri ich kúpe všimnúť je použitý materiál. Čínske napodobeniny sa vyrábajú z neekologického a nekvalitného PVC materiálu, zatiaľ čo na výrobu kvalitných gumákov sa používa zdravý prírodný kaučuk. Kvalitná obuv nepopraská, nepremočí, noha sa v nej nepotí a nevzniká tak priestor na nepríjemné plesne, ktoré sú pri PVC gumákoch častým problémom.
A ďalšou výhodou trendy gumákov je, že v takomto sychravom počasí môžete do ulíc priniesť trocha slnka a radosti. :)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM