Ľubomíra Karmanová Správy

Nebuďte prekvapení, keď sa vám niekto vrhne do náručia na ulici či v práci: Lučenec opäť zaplavia objatia!

Húfy dobrovoľníkov pri príležitosti ďalšieho ročníka Hug day po roku opäť zaplnia mesto. Lučenčanom budú priamo v uliciach zlepšovať deň netradičným a pritom tým najjednoduchším spôsobom. Obyčajným objatím.

Ilustračný obrázok k článku Nebuďte prekvapení, keď sa vám niekto vrhne do náručia na ulici či v práci: Lučenec opäť zaplavia objatia!
Zdroj: Dnes24.sk

Minulý rok, takto v júni, mladí dobrovoľníci obdarúvali objatiami v uliciach miest po celom Slovensku. Nevynechali ani obchody, škôlky, či úrady. Podľa organizátorov aj objímačov v Lučenci šlo o veľmi úspešný ročník. V uliciach nášho mesta rozdalo 30 dobrovoľníkov asi 2000 objatí.

„Ľudia si postupne zvykajú na toto podujatie a už vedia o čo ide. Reakcie sú pozitívne, ale nájdu sa aj ľudia, čo to vyslovene odmietnu,“ hovorí organizátor Hug day v Lučenci, Ivan Siláči.

Termín tohtoročného Hug day je už známy. Objímať sa v Lučenci bude vo štvrtok 25. júna. Presne o desiatej ráno sa opäť do ulíc vyberú dobre naladení dobrovoľníci s transparentmi s nápisom ,,Free hug“ a budú rozdávať ľuďom objatia zadarmo.

Objímačom sa môžete stať aj vy! Organizátori podujatia stále hľadajú dobrovoľníkov. Stačí sa prihlásiť na FB stránke Hug Day Lučenec.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM