Ľubomíra Karmanová Krimi

Nové INFO o požiari na letisku: Škoda za 150 000 eur, FOTO z miesta!

Požiar na letisku v Boľkovciach už vyšetruje polícia. Hasiči potvrdili, že sa zranil jeden človek, ktorý sa okrem popálenín nadýchal aj splodín benzínu.

Ilustračný obrázok k článku Nové INFO o požiari na letisku: Škoda za 150 000 eur, FOTO z miesta!
Zdroj: TASR

Včerajší požiar na neďalekom letisku v Boľkovciach už vyšetruje polícia. Ako uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, vyšetrovateľ začal vyšetrovanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci. „3.9. okolo 18.40 na Letisku v Boľkovciach pod prístreškom, ktorý patrí súkromnej spoločnosti z Hrachova, zatiaľ z nezistených príčin došlo k požiaru,“ informovala Faltániová.

Ako ďalej dodala požiar zničil dve lietadlá a časti krídel ďalších lietadiel nachádzajúcich sa pod prístreškom. Spoločnosti, podľa polície, vznikla škoda predbežne odhadnutá na 150 tisíc eur. Podľa slov Zuzany Farkasovej z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, sa pri požiari zranila jedna osoba, ktorá bola prevezená do nemocnice.

„Vo večerných hodinách sme do ambulancie úrazovej chirurgie prijali pacienta, ktorému bolo ošetrené predlaktie, tvár a noha. Okrem popálenín sa nadýchal splodín z benzínu. Jeho zranenia si nevyžadovali hospitalizáciu a bol prepustený do domáceho ošetrenia,“ uviedla Marta Kiapešová, zástupkyňa riaditeľa pre ošetrovateľstvo Lučeneckej nemocnice.

Prípad je podľa slov policajnej hovorkyne v štádiu vyšetrovania. „Nie je vylúčené, že k požiaru prišlo cudzím zavinením,“ dodala na záver Faltániová.

Foto: ilustračné

Na letisku v Boľkovciach zhoreli dve lietadlá
2
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM