Eliška Šándorová Správy

Nový rok 2018 privíta mesto Lučenec po novom, aj s Dominikou Mirgovou

Od pôvodného plánu ukončiť kalendárny rok presne posledný decembrový deň radnica upustila. Tentokrát mesto privíta Nový rok trochu inak a všetci Lučenčania môžu byť pri tom.

Ilustračný obrázok k článku Nový rok 2018 privíta mesto Lučenec po novom, aj s Dominikou Mirgovou
Zdroj: TASR

Mesto Lučenec pôvodne avizoval Silvester v meste. Súčasťou programu mala byť diskotéka, ohňostroj, príhovory, šampanské a zábava. Scenár sa mení tak, aby aj Lučenčania, ktorí majú rodiny s deťmi, nemuseli byť ochudobnení o polnočnú zábavu.

Mesto pozýva všetkých na Námestie republiky dňa 1. januára 2018 od 15:00 na kultúrne podujatie „Vitaj, nový rok 2018!“

„Pre tento termín a druh podujatia sa mesto Lučenec rozhodlo preto, aby sa akcie mohli zúčastniť celé rodiny aj s deťmi. Tomuto rozhodnutiu je prispôsobený aj program, kde si nájdu svoje malí aj veľkí,“ uviedlo vedenie mesta.

Bodka za starým rokom

Vyvrcholením programu bude krásny, profesionálny hudobný ohňostroj, ktorý určite poteší aj tie najmladšie vekové kategórie. Počas podujatia sa bude bezplatne ponúkať horúci čaj, a varené víno.

Program 1. januára 2018: 15:00 Začiatok podujatia, 15:15 Historický šaško Fjodor a interaktívna klauniáda, 16:15 Dominika Mirgová – koncert, 17:15 Slávnostný hudobný novoročný ohňostroj, 17:30 DJ MARTIN, 18:00 Ukončenie podujatia.

Sprievodný program: Rozprávkoví maskoti, novoročná rozprávková foto stena a iné atrakcie. Vstup a podujatie je voľný! Podujatie sa koná za každého počasia!

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM