Michaela Mozolányová Rôzne

Nový trend z Facebooku dorazil už aj k nám: Lučenčania sa nahrávajú, ako exujú pivo a vyzývajú ďalších

Aj vás už vyzval niekto z priateľov, aby ste sa natočili pri exnutí piva? Trend na Facebooku v podobe výziev totiž zasiahol aj Lučenec. Avšak pozor!

Ilustračný obrázok k článku Nový trend z Facebooku dorazil už aj k nám: Lučenčania sa nahrávajú, ako exujú pivo a vyzývajú ďalších
Zdroj: Webnoviny.sk

V Lučenci sa po Facebooku šíria výzvy predovšetkým na exnutie piva. Ide o toto: Exni pol litra piva, natoč sa pri tom, hoď to na sociálnu sieť a nominuj ďalších troch priateľov. Ak to do 24 hodín nesplníš, dlhuješ mi basu piva.

Zopár Lučenčanov už podobnú výzvu prijalo a videá sa šíria. „Výzvu mi poslal brat a rozhodol som sa ju prijať,“ povedal Milan (25), ktorý po splnení výzvy svoje video zavesil na sociálnu sieť. Podľa jeho slov aj on vyzval ďalších až piatich kamarátov. „Dvaja z nich ju už stihli prijať a teraz sa pretekáme, kto z nás to pivo exne rýchlejšie. Nevidím na tom nič zlé, beriem to ako zábavu. Maximálne budeme mať pivné bruško.“

Nájdu sa však aj výnimky. „Takúto výzvu som dostal aj ja. Nedal som sa však ovládnuť médiami a keby aj, už vôbec by som to potom nezavesil na sociálnu sieť,“ hovorí Matúš (23) ktorý sa rozhodol výzvu nesplniť.

No aj veľká časť tých, čo takúto výzvu doteraz nedostali, tento facebookový hit stihli postrehnúť. „Niečo som si v posledných dňoch všimla. Akurát včera kamarát zavesil na facebook video ako exuje pivo. Nechápala som o čo ide. Zatiaľ som žiadnu výzvu nedostala.“ povedala Romana (25).

Dajte bacha!

Táto zábavka s pôvodným názvom NekNominate pochádza z Austrálie. Exuje sa väčšinou alkohol ale aj rôzne iné, väčšinou poriadne nechutné veci.

Vo svete však prechádza hra už aj do extrémov a zahraničné médiá dokonca informujú o smrteľných prípadoch pri plnení niektorých alkoholických výziev! Jeden mladík údajne neprežil koktejl vína, piva, vodky a whiskey, druhému sa malo stať osudným pol litra vodky… Verme, že nás podobné extrémy obídu a hra s exnutím piva tak ako prišla, jednoducho aj odíde.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM