Boris Macko Rôzne

Obľúbené sobášne miesta Lučenčanov. Ktoré sú hitmi medzi zaľúbencami?

Svadba je bez debaty deň D a jednou z najdôležitejších úloh mladomanželov je vybrať si vhodné miesto na obrad. Vieme, kde všade sa chcú brať Lučenčania!

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené sobášne miesta Lučenčanov. Ktoré sú hitmi medzi zaľúbencami?
11
Galéria
Zdroj: TASR

Ak nebol pred pár rokmi vysnívaným miestom na svadobný obrad kostol či sobášna sieň, padla voľba aj na Redutu. No tá už nejaký čas nezodpovedá celkom predstavám. V súčasnosti už mladé páry nemusia riešiť veľkú dilemu. Vieme o najobľúbenejších miestach v Lučenci a okolí!

„Mimo úradne určenej sobášnej miestnosti v priestoroch mestského úradu boli uzavreté sobáše v Synagóge, ktorá získala viacero významných ocenení a Radnici. Svadobné páry o ne vyslovene vopred žiadajú,“ uviedla hovorkyňa mesta Michaela Hrnčiarová.

Záujem je ale veľký, no ak je v danom čase voľný termín, Synagóga aj historická Radnica sú svadobčanom k dispozícii. Práve spomínaná Radnica poslúžila ako miesto pre svadobný obrad dokonca ešte pred svojím oficiálnym otvorením pre verejnosť. Veď sála na prízemí je určená aj na slávnostné obrady. Ďalšou kapitolou sú miesta v Lučenci a okolí, kde sa svadobčania radi fotia. V lete je to hlavne Mestský park, pribudol aj neďaleký kaštieľ v Haliči, ale aj hrad Šomoška či lom Mačacia, ktorý je blízko.

Pozrite si krásu Synagógy v našej fotogalérii!

Pozrite si krásu zrekonštruovanej synagógy
11
Galéria
Foto: Boris Macko
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM