Ľubomíra Karmanová Krimi

Otec (63) úder do tváre opätoval nožom: Syn (34) skončil v lučeneckej nemocnici

Hádka dvoch mužov skončila pre mladšieho z nich v nemocnici. Podľa polície syn uštedril otcovi úder päsťou do tváre, otec útok opätoval nožom.

Ilustračný obrázok k článku Otec (63) úder do tváre opätoval nožom: Syn (34) skončil v lučeneckej nemocnici
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná tlačová hovorkyňa Mária Faltániová, v pondelok (15.6.) v popoludňajších hodinách došlo k hádke medzi 63-ročným mužom a jeho 34-ročným synom z Hnčiarskej Vsi, s ktorým býva v spoločnej domácnosti.

„Poškodený udrel svojho otca päsťou do tváre a následne obvinený svojho syna dverami vytlačil na chodbu, vzal kuchynský nôž a na chodbe rodinného domu pichol nožom syna jeden krát do hrudníka vľavo, čím mu spôsobil poranenie, ktoré si vyžiada dobu liečenia 2 týždne ak nenastanú komplikácie,“ uviedla Faltániová.

Ako ďalej uviedla, vzhľadom na predmet, akým bol útok vedený ako aj na oblasť útoku mohlo dôjsť u neho aj k vážnejšej poruche zdravia prípadne až smrti. „O 19.39 h. nám bolo nahlásené zranenie muža s otvorenou ranou v oblasti hrudníka. Muž bol pri vedomí, prevezený do nemocnice v Lučenci,“ informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Podľa ďalších vyjadrení hovorkyne, vyšetrovateľ v Lučenci obvinil 63-ročného muža z Hrnčiarskej Vsi z pokusu zločinu ublíženia na zdraví. „Obvinený je stíhaný na slobode. Za tento zločin, ktorý bol spáchaný na chránenej osobe, hrozí trest odňatia slobody na 5 až 12 rokov,“ dodala na záver hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM