Krimi

Otrasný prípad v Lučenci: Matka hodila štvorročného syna o zem!

Bezpečnostné kamery pred obchodným centrom v Lučenci zachytili šokujúci čin mladej matky. Žena od zúrivosti štvorročného synčeka hodila o betón.

Ilustračný obrázok k článku Otrasný prípad v Lučenci: Matka hodila štvorročného syna o zem!
Zdroj: TASR

O desivom skutku informovali včera (23. októbra) noviny.sk. Tridsaťtriročná matka Michaela stratila nervy so svojím štvorročným synom, ktorého hodila o betón. Incident pred obchodným centrom v Lučenci zachytila bezpečnostná kamera. Ženu už policajti obvinili.

Na záberoch vidieť, ako sa malý Marcus hrá niekoľko metrov od svojej mamy. Niečo zodvihol zo zeme a vybral sa smerom k nej. Vtedy sa jeho matka rozčúlila, začala kričať a rozbehla sa smerom ku synovi.

Hodila ho o zem

Michaela chlapčeka najskôr udrela, potom ho chytila za vetrovku a nohavice, zodvihla do výšky a pustila na zem. Chlapček tvárou dopadol na betón. Pomoc mu neprivolala a pokračovala s ním na návštevu ku svojej známej. Až tá zavolala záchranárov.

„Môžem potvrdiť, že záchranári ošetrili dieťa, ktoré krvácalo z nosa. Bolo pri vedomí. Záchranári ho po ošetrení transportovali do nemocnice v Lučenci,“ uviedla pre noviny.sk Alena Lacyková Krčová, hovorkyňa operačného strediska ZZS.

Svoje konanie sa Michaela pokúšala vysvetliť reportérke TV JOJ, ktorá ženu stretla, ako ide po ulici so svojou matkou a za ruku drží synčeka Marcusa.

Vraj mala šok

„Ja som dostala šok. Ja si to ani nepamätám, ako sa to stalo. Mne je to veľmi ľúto. Mne je to až príliš ľúto,“ bránila sa Michaela s tým, že sa to stalo prvý a poslednýkrát.

O prípade už vedia aj na príšnej sociálke, ktorá situáciu v rodine rieši. Michaela má okrem Marcusa aj ďalších sedem detí. „Nevylučujeme ani to, že v priebehu vyšetrovania dôjde k zmene právnej kvalifikácie,“ dodala policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné, TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM