Michaela Mozolányová Krimi

Ozbrojeného muža z herne polícia dolapila: K zúfalému činu ho dohnali dlžoby

Pred políciou dlho neunikal...Muža (26), ktorý včera v noci prepadol herňu na ulici Mieru v Lučenci, už polícia chytila. K prepadu ho podľa polície dohnali dlhy.

Ilustračný obrázok k článku Ozbrojeného muža z herne polícia dolapila: K zúfalému činu ho dohnali dlžoby
Zdroj: TASR

O prípade prepadu herne v Lučenci sme vás informovali na našom portáli už včera. Políci sa páchateľa podarilo chytiť už pár hodín po lúpeži. "Policajný vyšetrovateľ v Lučenci už obvinil zo zločinu lúpeže 26-ročného muža z Lučenca,“ povedala pre náš portál bystrická hovorkyňa polície Mária Faltániová.

Obvinený muž podľa polície do herne vstúpil zamaskovaný čiernou šatkou na tvári, s kapucňou na hlave a pištoľou mieril na krupiéra. „Chytil ho za golier a ťahal ho do vedľajšej miestnosti s hracími automatmi, kde na neho opätovne mieril zbraňou. Vtlačil ho do toalety a vrátil sa do baru. Prehľadal priestor za barom a vzal viac ako 840 eur,“ informovali sme na našom portáli Lučenec 24 vo včerajšej správe.

"Po páchateľovi sme začali pátrať v noci na dnes, a okolo 2.30 hodine ho policajti zadržali,“ povedala Faltániová. Po vykonaní procesných úkonov ho vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. Obvinený podľa vyjadrenia polície v minulosti nebol súdne trestaný a k tomuto zúfalému činu ho priviedli finančné problémy.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM