Stanislav Černák Správy

Pátranie po hľadanej matke (48) a jej nezvestnej dcére z Detvy (12)

Polícia vo Zvolene žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej 12 – ročnej Martine Lapinovej a jej hľadanej matky, 48 – ročnej Zlate Lapinovej z Detvy.

Ilustračný obrázok k článku Pátranie po hľadanej matke (48) a jej nezvestnej dcére z Detvy (12)
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vyhlásila po maloletej pátranie na základe žiadosti úradu práce, sociálnych vecí a rodiny, nakoľko Okresný súd v Banskej Bystrici, rozhodol o dočasnom odňatí maloletej Martiny z osobnej starostlivosti svojej matky Zlaty a jej umiestnení v krízovom centre.

„Maloletá Martina sa od 4. februára 2013 až do súčasnosti riadne nezúčastňuje vyučovacieho procesu, v mieste trvalého a ani prechodného bydliska sa nezdržiava, pričom by sa mala pohybovať v spoločnosti svojej matky Zlaty, na doposiaľ nezistenom mieste. Polícia pátra aj po jej matke Zlate Lapinovej, ktorá je dôvodne podozrivá zo spáchania prečinu ohrozovania mravnej výchovy mládeže,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Polícia sa preto obracia so žiadosťou o pomoc, na vás občanov. „Žiadame občanov, aby oznámili akékoľvek informácie o nezvestnej Martine Lapinovej a hľadanej Zlate Lapinovej na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania číslo 158,“ dodala Faltániová.

Pátranie po hľadanej matke (48) a jej nezvestnej dcére z Detvy (12)
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM