Jakub Forgács Krimi

Pátranie po mladých Fiľakovčankách: Štyri dievčatá odišli z domu a už sa neukázali!

Muži zákona sú na nohách! Pátrajú po štvorici mladých Fiľakovčaniek. Podľa slov polície odišli na údajný školský výlet a odvtedy ich niet!

Ilustračný obrázok k článku Pátranie po mladých Fiľakovčankách: Štyri dievčatá odišli z domu a už sa neukázali!
Zdroj: Policajný zbor SR

„Polícia v Lučenci sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestných sestrách Veronike Dorkovej (14) a Alexandre Dorkovej (11) a sestrách Sabrine Balogovej (16) a Erike Balogovej (13) z Fiľakova,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„Menované sú nezvesené od 27. júna 2016, kedy v ranných hodinách odišli z domov na údajný školský výlet, spolu. Mali ísť na vlakovú stanicu do Fiľakova, odkiaľ odišli na neznáme miesto, pričom vykonávaným pátraním, ako aj vykonanými previerkami sa nezvestné doposiaľ nepodarilo vypátrať,“ pokračovala hovorkyňa.

„Veronika Dorková je 150 cm vysoká, štíhlej postavy, má modré oči a dlhé rovné blond vlasy. Naposledy mala oblečené zelené nohavice, zelenú košeľu a mala obuté čierne tenisky. Zvláštne znamenie: nad hornou perou má materské znamienko,“ povedala Petrovičová so slovami, že Alexandra Dorková je 140 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a dlhé čierne vlasy. Naposledy mala oblečené čierne legíny, tmavohnedý sveter a mala obuté krémové tenisky.

Ako ďalej uviedla hovorkyňa, Sabrina Balogová je 160 cm vysoká, plnoštíhlej postavy, má hnedé oči a dlhé hnedé vlnité vlasy, ktoré nosí v cope. Naposledy mala oblečené modré rifle, farebné tričko s krátkym rukávom so štvorcovým vzorom, obuté mala modré tenisky. „Erika Balogová je 150 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a dlhé svetlohnedé rovné vlasy, ktoré nosí v cope. Naposledy mala oblečené čierne nohavice, červený pulóver, čierne tričko s krátkym rukávom a mala obuté čierne botasky,“ dodala Petrovičová.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestných dievčinách oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158.

Čítajte tiež:

Nehoda dodávky a dvoch áut v Mýtnej. Na mieste aj zranenie!

FOTO: Po nezvestných Fiľakovčankách pátra polícia
3
Galéria
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM