Ľubomíra Karmanová Správy

Piknikiáda v mestskom parku: Pohodu na deke spestrí divadlo pre deti, aj živá hudba

Berte deky, niečo dobré pod zub a nájdite si príjemné miesto v tieni stromov Mestského parku. Piknikiáda je zárukou pohody, ale aj dobrej zábavy pre malých aj veľkých.

Ilustračný obrázok k článku Piknikiáda v mestskom parku: Pohodu na deke spestrí divadlo pre deti, aj živá hudba
Zdroj: TASR

Piknik v mestskom parku? A prečo nie? Doneste deky, piknikové koše, lopty, bedminton, lietajúce taniere, knihu, šach či iné piknikové zábavky, a strávte nedeľné popoludnie v príjemnom tieni stromov Mestského parku. „Špeciálne na túto príležitosť bude prichystaných aj niekoľko piknikových stolov, ale samozrejme komu sa stôl neujde tak veríme, že zapiknikuje aj na zemi na deke tak ako sa na správnych piknikerov patri,“ povedal Stanislav Spišiak z MsÚ v Lučenci.

„V altánku je pre deti pripravené divadelné predstavenie Ako sa gašpar takmer kráľom stal. Tí odvážnejší sa môžu povoziť na koníku. O príjemnú atmosféru sa postará aj hudobná skupina Cover bridge a dobrá reprodukovaná hudba v selekcii legendárneho dua DJ ATTILA a ZAJTRA,“ prezradil viac o podujatí Spišiak.

Podľa jeho ďalších slov, bude súčasťou aj otvorenie vzdelávacej včelnice. „Včelári vás a vaše deti oblečú do špeciálnych ochranných odevov a priamo medzi včelami pri úľoch porozprávajú zaujímavosti o včelách a práci s nimi,“ upresnil organizátor.

„Nápad vznikol v mojej hlave v minulom roku keď sa vynovil altánok a jeho okolie. Už pri odovzávaní vynoveného altánku sme program pojali ako piknik a stretlo sa to s pozitívnou odozvou, tak tento rok chceme v tomto trende pokračovať,“ hovorí Spišiak s tým, že park môžu milovníci prírody na piknikovanie využívať využívať aj v iné dni. „Treba mať, však, na pamäti, že po pikniku si treba po sebe upratať,“ uzavrel Spišiak.

Na piknik do parku ste pozvaní v nedeľu 9. 8. o 14.00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM