Ľubomíra Karmanová Kultúra

Pikošky zo zákulisia pripravovaného koncertu: Poznáme play list, ale aj prekvapenie, zažijú fanúšikovia v Lučenci šok?

Už o pár dní sa v Lučenci uskutoční podujatie, aké tu ešte nebolo. Svetoznáma legenda po Berlíne, Hamburgu a Mníchove a pred koncertami v Budapešti, Paríži, či Miláne zamieri aj do Lučenca. Na koncert v našom meste si pripravila prekvapenie. Čaká fanúšikov v Lučenci šok?

Ilustračný obrázok k článku Pikošky zo zákulisia pripravovaného koncertu: Poznáme play list, ale aj prekvapenie, zažijú fanúšikovia v Lučenci šok?
Zdroj: Dnes24.sk

Európske turné metalovej legendy Gamma Ray začalo. Medzi európskymi metropolami už tento víkend zavíta aj do Lučenca a práve pre toto mesto si pripravila nezvyčajné prekvapenie. Fanúšikovia po prvý krát uvidia v akcii nového speváka. „Frank Beck je pre všetkých pomerne veľkou neznámou, takže budeme veriť, že výber Gamma Ray bol veľmi zodpovedný,“ prezradil organizátor koncertu Daniel Poliak.

Aj keď podľa informácií organizátorov, nik nemusí byť smutný. Kai Hansen sa nevzdáva postu speváka úplne. Len si svoje spievanie naživo trošku skráti a bude sa viac venovať hre na gitare a ako ho všetci poznáme, plný energie radšej bude pobehovať po pódiu a robiť show.

„Vďaka tomu, že turné už prebieha, vieme poodhaliť aj playlist, ktorým nás Gamma Ray rozohnia aj v Aréne v Lučenci. Jednoznačne sa bude jednať o veľmi živý večer plný rezkých skladieb Gamma Ray a napriek tomu, že ide o oslavu 25-ťky Gammy, zaznejú aj načasové hity skupiny, v ktorej Kai Hansen hral veľkú úlohu v rokoch 1984–1988 a dokonca je pripravená aj hudobná a uletená lahôdka,“ dodáva Poliak.

Aj Mesto Lučenec sa už na nával fanúšikov dôkladne pripravuje. Zaťažkávaciu skúšku si dali už pred rokom a tak podľa slov Stanislava Spišiaka z referátu kultúry Mestského úradu sú na túto lahôdku dobre pripravení.

Pecky, na ktoré sa môžu návštevníci koncertu tešiť:

Heaven Can Wait, Last Before the Storm, Fight, One With the World, I Want Out, Valley of the Kings, The Silence, Dethrone Tyranny, Empathy, Master of Confusion, Rebellion in Dreamland, Heavy Metal Universe, Ride the Sky, Somewhere Out in Space, Land of the Free, Send Me a Sign, To the Metal

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Metalová legenda si vybrala po Londýne či Paríži práve Lučenec: Majú len jednu ale dosť neobvyklú požiadavku…

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM