Aktualizované Rôzne

Plesová sezóna v Lučenci a okolí: Kde všade sa môžete vytancovať?

Mesiace január a február patria k plesovému obdobiu. Dámy sa menia na popolušky, páni na parketových levov. Nazrite do prehľadu tancovačiek!

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna v Lučenci a okolí: Kde všade sa môžete vytancovať?
Zdroj: Mesto Lučenec

Mesto Lučenec pozýva na Reprezentačný ples mesta Lučenec do priestorov lučenskej synagógy, dňa 20. januára o 18:30 hod. Účinkujú: Boney M 2000, Radovan Tariška & Radio Big Band, Dance Attack, Ministry of Fun laser show. Moderátor: Sisa Lelkeš Sklovská, večera a katering: Pivovar a tančiareň Franz.

Cena vstupenky: Sála (prízemie): 60 eur, Balkón (1. posch.): 50 eur. Predpredaj vstupeniek: Mestský úrad, číslo dverí: 147.

Obecné tancovačky

Obec Mýtna a ZRPŠ Mýtna pozývajú do kultúrneho domu na 32. Reprezentačný ples 10. februára o 19:00 hod. Hudba: Mikoband. Hostia: Ján Berky Mrenica a diabolské husle. Vstupné: 20 eur (večera, káva, víno, kapustnica).

Na Reprezentačný ples pozýva obec Dobroč 27. januára o 20:00 hod v sále kultúrneho domu. Do tanca zahrá skupina Diamont. Vstupné je 17 eur. V cene je večera, 1/2 litra vína a káva.

Rodičovský ples v Tomášovciach sa uskutoční 27. januára o 20:00 hod. Kultúrny dom Tomášovce. Vaše tanečné kroky povedie Dušan Deme s kapeloui a Dj Roman. Vstupné: 15 eur (večera, 0,5l vína, nealko, tombola). Predaj vstupeniek MŠ Tomášovce.

Obec Mašková pozýva na ples 17. februára o 19:00 hod, ktorý sa uskutoční v kultúrnom dome. Hudba: Podjavorská muzika, DJ. Tešiť sa môžete na chutnú večeru, fľašu vína a bohatú tombolu. Cena: 20 eur/osoba.

Fašiangy a plesovica

Z iného súdka bude veselica vo Vidinej. Zabav sa na fašiangovej zábave! Pripravený je fašiangový sprievod dedinou, ochutnávka zabíjačkových špecialít, detský karneval a detská diskotéka, fašiangová zábava – ľudová hudba Roba Uhrina, slávnostné pochovávanie basy. Dátum: 10. február od 13:00 hod, Kultúrny dom Vidiná.

Zbrojnici Halič sa 23. februára uskutoční tradičná 9. HALIČSKÁ PLESOVICA. Zábava začína o 19:30 hod. Vstupné je 19 eur, čaká vás prípitok, predjedlo, večera, káva, víno aj kapustnica. Do rytmu zahrajú Cigánska muzika a DJ SKIP.

Tereziánsky bál

Grófstvo haličského panstva, rod Potockých, pozýva všetky urodzené panie a pánov do komnát zámockého hotela Galicia Nueva 10. februára o 18:00 hod pri príležitosti osláv 300. výročia narodenia našej milostivej cisárovnej Márie Terézie.

Na stoličnom panstve Forgáčovcov vás celým večerom bude sprevádzať Marcel Forgáč. Bál otvorí operná diva svetového formátu Adriana Kučerová.

Svoje kostýmy môžete vyberať v duchu módy 18., 19. a 20. storočia. Vstupné 139€ /159€. Miesto konania podujatia: zámocký hotel Galicia Nueva, Zámocká 7, Halič.

Pretancujte sa do Chicaga

V Tomášovciach sa zabavíte aj o mesiac neskôr. Žiara reflektorov – skvelá hudba z Čiech aj SK – krásne šaty – pestrý program – hudobné prekvapenia – tanečné vystúpenia – švedske stoly – veľkolepá tombola. To všetko sľubuje 1. Reprezentačný ples FIT Family RADIO. Ples sa uskutoční 24. februára o 18:00 hod.

Nebudú chýbať hudobné srdcovky pre najnáročnejších a perla večera QUEENIE tribute band /ČR. Celým večerom vás bude sprevádzať charizmatický moderátor Patrik BUJNA – Radio WOW. Čakajú vás sprievodné vystúpenia ako tanečná škola Krok Sun Krok a iné, hrať bude Dj Roman a Dj moderatori FFR.

Hlavná výhra v tombole : cesta do Chicaga pre 2 osoby. Cena vstupeniek: do 20. januára 49 eur, do 20. februára 59 eur.

Foto: archív, FB Mesto Lučenec

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM