Aktualizované Krimi

Počas zabíjačky nastal výbuch, zahynul jeden človek a dvaja sú zranení

Jeden ľudský život si dnes vyžiadal výbuch časti rodinného domu v obci Čakanovce v okrese Lučenec. Ďalší dvaja ľudia by mali byť zranení.

Ilustračný obrázok k článku Počas zabíjačky nastal výbuch, zahynul jeden človek a dvaja sú zranení
Zdroj: TASR

V obci Čakanovce v okrese Lučenec, kde dnes krátko po 14.00 h došlo k výbuchu udiarne, hasiči aktuálne zisťujú, čo bolo príčinou explózie.

Ako pre TASR uviedol Radovan Vančo z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Lučenci, na mieste sú aktuálne traja hasiči s jedným kusom techniky a tiež polícia.

„Vyslané boli dva kusy techniky, ale jeden bol počas jazdy odvolaný, nakoľko nebol potrebný. K požiaru totiž nedošlo, došlo iba k explózii udiarne,“ priblížil.

Udalosť si vyžiadala život jednej osoby. „Stena udiarne zavalila dve osoby, jedna bola na mieste mŕtva a druhú transportovali do nemocnice,“ dodal Vančo s tým, že pri udalosti sa iné osoby nezranili.

Portál tvnoviny.sk však píše, že v dome sa konala zabíjačka a pri príprave na údenie z doteraz nezistených príčin vybuchla piecka alebo udiareň a smrteľne zranila otca dvoch detí, ktorý miešal masť v kotli.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM