Stanislav Černák Rôzne

Pokochajte sa aj vy: Krásne zábery, ktorými lákajú ľudí na letecké dni v Sliači

Aj vy už považujete za tradíciu vašu účasť na Medzinárodných leteckých dňoch v Sliači? Nenechajte si preto ujsť prvú oficiálnu videopozvánku na túto veľkú akciu. Pozrite si zábery, ktoré potešia vaše oči.

Ilustračný obrázok k článku Pokochajte sa aj vy: Krásne zábery, ktorými lákajú ľudí na letecké dni v Sliači
Zdroj: Webnoviny.sk

Do štartu nového ročníka Medzinárodných leteckých dní v Sliači ostáva presne 147 dní. Už teraz sa môžete začať tešiť na krásne stroje vo vzduchu, na umenie pilotov a množstvo sprievodných akcií, ktoré vypuknú 30. a 31. augusta 2014.

Nový ročník bude v znamení významných výročí. „Každoročne stúpajúca úroveň Medzinárodných leteckých dní na Sliači je pre nás záväzkom, aby sme v roku významných jubileí pripravili pre nadšencov a milovníkov lietania skutočne hodnotný program. Naše oficiálne pozvanie sme už adresovali 20 štátom. Sme presvedčení, že v roku, kedy si pripomíname 70. výročie Slovenského národného povstania a 10. výročie vstupu Slovenska do Severoatlantickej aliancie, mnoho významných zahraničných hostí potvrdí svoju účasť na MLD SIAF 2014," vyjadril sa pre oficiálnu stránku leteckých dní veliteľ vzdušných síl OS SR, brigádny generál Miroslav Korba.

Aj vy sa nalaďte na Letecké dni v Sliači, organizátori zverejnili videoupútavku, ktorú nájdete v našej galérii.

Foto: ilustračné

Prvá upútavka na Medzinárodné letecké dni SIAF 2014 v Sliači
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM