Ľubomíra Karmanová Správy

Pozrite si témy, ktoré zarezonovali v Lučenci a okolí: 5 top spravodajských momentov celého týždňa

Aj v uplynulých dňoch to v našom meste a jeho okolí žilo. My sme vybrali 5 udalostí, ktoré u našich čitateľov najviac zarezonovali. Pozrite si načítanejšie články celého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si témy, ktoré zarezonovali v Lučenci a okolí: 5 top spravodajských momentov celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Sú návyky, či zlozvyky, ktoré robíme už takpovediac podvedome a sú aj také, o ktorých ani netušíme, že nám môžu spôsobiť zdravotné problémy. Toto určite robíte aj vy, pozrite, čo si tým môžete spôsobiť. O chybách, ktoré robí takmer každá z nás a aké zdravotné problémy si s nimi môžeme spôsobiť porozprávala skúsená angiologička.

Čítajte tu: Lučenecká lekárka Petra Barániová to prezradila: 5 chýb, ktoré ženy robia a netušia, čo si tým môžu spôsobiť

Dlhé hodiny za počítačom, nezdravý životný štýl, sedavé zamestnanie, žiadny pohyb. To všetko sú faktory, ktoré sa nepriaznivo podpisujú na našom zdraví. Koľkí z nás sa sťažujú na bolesti chrbta? Masér Rasťo vie, ako si s nimi poradiť.

Čítajte tu:Skúsený lučenecký masér Rasťo to prezadil: 5 rád ako si poradiť s bolesťami chrbta

Zoznam 10 najväčších zamestnávateľov z pohľadu počtu zamestnancov so sídlom v okrese Lučenec. Pozrite, kto dáva v Lučenci a okolí prácu stovkám ľudí… Informácie zo štatistík Úradu práce zaujali mnohých čitateľov.

Čítajte tu:TOP 10 najväčších zamestnávateľov v lučeneckom okrese: Tipnete si poradie?

Odísť v šestnástich zo školy aj z domu, to znie nanajvýš nezodpovedne. Lučenčan Robo mal však jasno v tom, čo chce vo svojom živote robiť a tak vyrazil za svojim snom. Stal sa členom cirkusovej rodiny a život v maringotke mu prirástol k srdcu.

Čítajte tu:Lučenčan Robo (21) v šestnástich odišiel zo školy, aj z domu: Jeho novým domovom sa stal cirkus

Nový pracovný týždeň sa začal tragicky. Na rýchlostnej ceste R1, podľa policajnej správy, vyhasol mladý život. Táto tragédia zarezonovala u mnohých obyvateľov Lučenca.

Čítajte tu:Tragédia na R1: Lučenčan (†28) po náraze vypadol cez okno auta, na mieste zomrel

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM